Eminent Netwerk Video Recorder EM6304

Neem bewakingsbeelden op met de EM6304 Netwerk Video Recorder (NVR). Met deze recorder neem je maximaal 4 IP camera’s tegelijkertijd op. Om de beelden te bekijken sluit je de recorder aan op een lokale monitor of op het internet. Met de gratis app op je smartphone en tablet bekijk en bedien je de Netwerk Video Recorder. Je bouwt zelf eenvoudig een harde schijf in om de beelden op te slaan. De Netwerk Video Recorder slaat de beelden op de harde schijf op wanneer er beweging wordt gedetecteerd of volgens een tijdschema. De recorder is geschikt voor IP camera's die het ONVIF 2.4 protocol ondersteunen.
Bewaak je eigendommen
Heb je één of meer Eminent CamLine Pro IP Camera's en wil je de beelden op een centrale plek in je netwerk opslaan? De EM6304 NVR zorgt ervoor dat je tot 4 live videostreams kunt bekijken en opslaan op een interne harde schijf. De recorder kan de hoge kwaliteitsbeelden voor een langere periode opslaan. Je bewaart niet alleen de videobeelden, maar ook de audio. Heb je een andere IP camera die ONVIF 2.4 ondersteunt? Dan is deze IP camera geschikt voor de EM6304 Netwerk Video Recorder.
Bekijk de livebeelden op een lokale monitor, via het internet of op je smartphone
De EM6304 heeft een HDMI, VGA en BNC output voor het aansluiten van maximaal 3 lokale monitors of tv's. Sluit de Netwerk Video Recorder aan op het internet en bekijk de beelden wanneer je van huis bent. Je kunt ook de webpagina van de NVR bekijken om de beelden van de aangesloten camera's te bekijken. Download en installeer de gratis Eminent NVR app van de App Store of Play Store om de beelden van de aangesloten camera's te bekijken en te bedienen met je smartphone of tablet.
Creëer bewijsmateriaal
De NVR kan op gezette tijdstippen opnemen of wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Wil je een back-up maken van een specifiek opgenomen event? Dan kun je de ingebouwde USB-poort gebruiken om een externe harde schijf of flash drive aan te sluiten. Je kunt ook een back-up maken met de netwerk back-up functie. Verder kun je de video als een bestand exporteren om dit te gebruiken als bewijsmateriaal in geval van inbraak.
Multitasking: tegelijkertijd een video opnemen en bekijken
Met de EM6304 Netwerk Video Recorder kun je tegelijkertijd beelden opnemen en bekijken. Wanneer je de terugspeelmodus gebruikt, zal de recorder op de achtergrond video en audio blijven opnemen.

 

Prijs: 99.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!