Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Elite Quattro zitstok

EAN

8716244000943

Categorieën

Dieren Kooien & Accessoires Zitstokken Binnenvogels

Merk

Elite

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: september 21, 2023 10:03 am Meer informatie
SKU: 9300000074368868 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wandelstok en krukje in één

De Quattro zitstok van Elite biedt u als gebruiker een scala aan gebruiksgemakken. Zo biedt de Quattro ondersteuning tijdens het wandelen en heeft u altijd een zitting bij de hand wanneer u deze vierpoot wandelstok met u meeneemt. De Elite Quattro wandelstok is opgeklapt een handige wandelstok en ingeklapt een comfortabel krukje om op te zitten. Handig tijdens een wandeling wanneer u even wilt uitrusten of wanneer u ergens even rustig wilt genieten van het uitzicht.

Verkrijgbaar in drie verschillende formaten

Het is belangrijk dat u een wandelstok koopt die past bij uw lengte. U moet immers niet krom gaan lopen, maar gewoon fier rechtop blijven lopen. Om de juiste hoogte van de wandelstok te bepalen meet u de lengte van uw polsen tot aan de grond op het moment dat u uw armen ontspannen langs uw lichaam heeft hangen. De Elite Quattro zitstok is verkrijgbaar in onderstaande afmetingen:

  • Quattro 32 – hoogte handgreep: 81,5 cm | hoogte zitting: 43,5 cm
  • Quattro 34 – hoogte handgreep: 86,5 cm | hoogte zitting: 51 cm
  • Quattor 37 – hoogte handgreep: 94 cm | hoogte zitting: 58,5 cm

Leverbaar in twee kleuren

Deze handige wandelstok met zitje is niet alleen leverbaar in verschillende formaten, maar ook in twee verschillende kleuren. U kunt kiezen voor een geheel groene wandelstok of voor de variant met een blank aluminium frame en een groene zitting.

Mangroove.nl
Logo