Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5322LO

Praktisch afwassen met de Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5322LO
Vrijwel niemand doet een vervelend karweitje als afwassen nog met de hand. We zijn gewend aan de luxe van een goede vaatwasmachine die ons veel tijd en moeite bespaart. Als jij naar een praktisch apparaat van goede kwaliteit op zoek bent, dan is de Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5322LO een uitstekende keuze waaraan je langdurig veel plezier en gebruikersgemak kunt beleven.
Een en al gemak door innovatieve techniek
De Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5322LO biedt je voor een scherpe prijs één en al gemak door de toepassing van innovatieve techniek. Dankzij opvouwbare rekken en een uitneembaar mandje kun je het interieur van deze vaatwasser perfect aan je wensen van het moment aanpassen. De slimme sensoren van het AutoFlex-programma passen het verbruik van de wascyclus geheel automatisch aan de vuilgraad aan waardoor de vaat nog effectiever en energiezuiniger gedaan wordt. Hierbij gaat er geen kostbare tijd, water en energie verloren. De volledig in te bouwen Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5322LO heeft een speciaal 30 minuten programma dat uitstekend voldoet wanneer je slechts een kleine vaat hebt. Deze handige tijdbesparende mogelijkheid zorgt evenzogoed voor een perfect gereinigde vaatwas. Met de ruimte voor 13 couverts kun je meer dan goed uit de voeten als je veel afwas hebt na bijvoorbeeld een feestje of een etentje thuis met vrienden. De uitgestelde start timer en de 24 uur startvertraging bieden je, net als de functionele AquaStop-functie en de Resterende tijd indicatie, nog eens extra veel gemak. De Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5322LO beschikt over prima specificaties zoals:
een strak modern design
ruimte voor maar liefst 13 couverts
opvouwbare rekken
een uitneembaar mandje
een uitgekiend AutoFlex-programma voor optimale efficiëntie
een 30 minuten programma voor kleine vaatwasjes
uitgestelde start timer en de 24 uur startvertraging
AquaStop-functie
een praktische Resterende tijd indicatie
De Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL5322LO is een functioneel en eenvoudig te bieden apparaat van een internationaal bekende topfabrikant uit Zweden die staat voor uitstekende kwaliteit op alle fronten. Met een speciale kijk op de ingebouwde motor.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

 

Prijs: 479.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!