Ecovacs robotstofzuiger DEEBOT SLIM2 (Wit)

DEEBOT SLIM2
Heeft u een robot nodig die onder de meubels in uw woning kan glijden? Misschien heeft u huisdieren en kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij het schoonhouden van uw huis? De DEEBOT Slim 2 is uw nieuwe helpende hand, en meet maar 5,7cm (2,2in) in hoogte. Door de directe afzuiging is hij perfect geschikt voor huizen met huisdieren. – Design met laag profiel maakt toegang tot meer plekken mogelijk – In staat om haren, vuil en resten te verwijderen – Selecteerbare reinigingsmodi voor alle soorten vuiligheid – Totale controle in UW zak – Verkrijgbaar in edel wit & elegant mat zwart
 
In staat om haren, vuil en resten te verwijderen
Met tal van verschillende reinigingsmethodes kan de DEEBOT SLIM 2 korte metten maken met bijna elke vuiligheid in uw huis. Met behulp van de tangle free zuigoptie en de optionele dweil is de DSLIM 2 in staat om haren, vuil en resten op te zuigen, en uw huis een grondige schoonmaakbeurt te geven.
 
Tangle free opzuiging voor haren
De tangle free opzuiging is net zo geschikt voor haren van huisdieren als voor vuil en resten, waardoor hij perfect is voor huishoudens met huisdieren. Met een directe zuiginlaat is de DSLIM 2 heer en meester als het gaat om het opzuigen van haren: de DSLIM 2 zuigt en verzameld het haar zonder nodeloze omhaal of vervelede verwikkeling.
 
Optionele dweil om de vloer grondig te reinigen
Dankzij een optioneel dweilsysteem veegt, stofzuigt en dweilt de DEEBOT in één overgang.
 
Selecteerbare reinigingsmodi voor alle soorten vuiligheid
Gebruik het juiste gereedschap voor de juiste taak met een groot aanbod van verschillende specifieke opties voor iedere reinigingsmodus. Auto modus voor algemene reiniging, Edge modus om bepaalde randen te schoon te maken, of Spot reiniging wanneer vlekken op specifieke plekken intensief moeten worden verwijderd.
 
Totale controle in UW zak
Met de ECOVACS APP in uw zak kunt u zonder inspanning de reiniging plannen, de reinigingsmodi instellen en de reinigingsstatus bewaken. En u kunt uw robot altijd, overal en op elk moment bedienen.
 
Bedien de DEEBOT op elk moment, waar dan ook
Plan en activeer een reinigingscyclus zoals u wenst, leg vast hoe en waar de DEEBOT moet schoonmaken, leg grenzen en nog veel meer vast, dat allemaal gemakkelijk vanuit de palm van uw hand.
 
Plan uw reiniging van tevoren gemakkelijk
Met een functie om tijden te plannen hoeft u zich niet langer zorgen te maken over vuile vloeren. Stel gewoon een regelmatig tijdstip in en laat de rest over aan ECOVACS. U zult nooit meer terugkomen in een vuil huis.
 
Automatisch opladen
Je hoeft de robot niet te helpen! Wanneer de batterij bijna leeg is, gaat de DEEBOT automatisch terug naar zijn oplaadstation, helemaal uit zichzelf!
 
Obstakel Detectie Technologie
De DEEBOT gebruikt haar kamerkaart in combinatie met haar anti-stoot en valsensoren en zachte bumpers, om obstakels te vermijden en je meubilair te beschermen.
 
Trap-veiligheid technologie
De DEEBOT kan veilig door je huis heen rijden zonder dat hij van de trap af zal vallen! Dit komt door de anti-val sensoren. Zo kan de DEEBOT dus ook gemakkelijk ruimtes rondom je trap schoonmaken.
 
High-efficiency Filter
Adem voortaan schone lucht in uw huis! Door met de DEEBOT schoon te maken, worden allergieën en asthmatische klachten verminderd, dankzij de geïntegreerde High-Efficiency filter.

 

Prijs: 229.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!