Dunlop Mountainbike Helm – Maat M: Perfecte pasvorm voor jouw avonturen!

Ben je op zoek naar een mountainbike helm die perfect bij jou past? Dan is de Dunlop Fietshelm – Mountainbike Helm in maat M de ideale keuze voor jouw avonturen! Met zijn verstelbare pasvorm en LED verlichting voor extra zichtbaarheid, biedt deze zwarte helm niet alleen optimale veiligheid, maar ook een stijlvolle uitstraling. Lees snel verder voor meer details over deze geweldige helm!

Dunlop Mountainbike Helm – Maat M

8.4
Goede beginnershelm
De Dunlop Fietshelm – Mountainbike Helm is een goede keuze voor beginners die op zoek zijn naar een betaalbare helm met stijl. Met een verstelbare pasvorm, LED-verlichting en een moderne uitstraling, biedt deze helm de nodige veiligheid en zichtbaarheid tijdens het fietsen. Hoewel sommige reviews aangeven dat het niet de hoogste kwaliteit biedt en niet geschikt is voor ervaren fietsers, is het een comfortabele helm die zijn functie vervult voor beginners.
Comfortabel en veilig
 • Geschikt voor hoofdomtrek van 55-58cm
 • Verstelbaar voor de gewenste pasvorm
 • LED Verlichting voor extra zichtbaarheid en veiligheid
Beperkingen
 • Verwacht geen topkwaliteit
 • Niet geschikt voor ervaren fietsers

Houd jezelf veilig tijdens het fietsen en mountainbiken met de Dunlop Fietshelm – Mountainbike Helm – Maat M – Verstelbaar 55-58cm – LED Verlichting – Zwart. Deze helm is speciaal ontworpen om schade en hoofdletsel te voorkomen bij een val of ongeluk. Dankzij het absorberende ontwerp kan de helm de energie bij een val opvangen en zo hoofdletsel beperken.

Deze fietshelm heeft een verstelbare maat, waardoor hij geschikt is voor hoofdomtrekken van 55 tot 58 cm. Hij is ook voorzien van LED verlichting, waardoor je beter zichtbaar bent in het verkeer. De helm heeft 4 ventilatieopeningen om je hoofd koel te houden tijdens het fietsen.

De Dunlop Fietshelm is gemaakt van stevig kunststof en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hij is geschikt voor verschillende fietsstijlen, zoals elektrische fietsen, mountainbiken en stadsfietsen. De helm is ook geschikt voor alle seizoenen, dus je kunt hem het hele jaar door gebruiken.

Specificaties
 • Verstelbaar: Ja
 • Aantal ventilatieopeningen: 4
 • Geschikt voor Fietstype: Elektrische Fiets | Mountainbike | Stadsfiets
 • Maat: M
 • Hoofdomtrek: 55-58 cm
 • Inclusief LED Verlichting: Ja

Met een gewicht van slechts 0,24 kg is deze fietshelm licht en comfortabel om te dragen. Hij wordt geleverd met één fietshelm en is voorzien van een zichtbare CE-markering. De Dunlop Fietshelm – Mountainbike Helm – Maat M – Verstelbaar 55-58cm – LED Verlichting – Zwart is een betrouwbare keuze voor iedereen die veiligheid en comfort tijdens het fietsen belangrijk vindt.

Veiligheid en comfort in één
 • Maat M – geschikt voor hoofdomtrek van 55-58cm
 • Verstelbaar – kan worden aangepast aan de gewenste pasvorm
 • LED Verlichting – zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid
 • Zwart – stijlvolle kleur voor een moderne uitstraling

Productoverzicht

De Dunlop Fietshelm is een ideale keuze voor mountainbikers die op zoek zijn naar een betrouwbare helm met een stijlvolle uitstraling. Deze helm is ontworpen met de nodige functies om de veiligheid en zichtbaarheid te verbeteren tijdens het fietsen. Met een hoofdomtrek van 55-58cm en verstelbaarheid, is deze helm geschikt voor een breed scala aan fietsers. De LED-verlichting zorgt voor extra zichtbaarheid, vooral bij weinig licht. De zwarte kleur geeft de helm een moderne en sportieve look.

Reviews

Hoewel sommige reviews aangeven dat deze helm niet de topkwaliteit biedt, is het belangrijk om te benadrukken dat de Dunlop Fietshelm een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het is een helm die zijn functie vervult en geschikt is voor beginners. Het zit comfortabel en kan worden aangepast aan de gewenste pasvorm.

Een andere reviewer is blij met de helm en bedankt voor de vriendelijke service. Dit geeft aan dat de klanttevredenheid hoog is en dat de helm aan de verwachtingen voldoet.

Een andere klant benadrukt dat de helm prettig in te stellen is en bescherming biedt bij vallen. Dit is een belangrijk aspect voor elke fietshelm en het is goed om te weten dat deze helm aan deze eisen voldoet.

Vind de perfecte alternatieven voor de Dunlop Mountainbike Helm – Maat M

Waar let je op bij het kiezen van een mountainbikehelm?

Om een ​​mountainbike-helm te selecteren die bij jou past, zijn er een paar belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de helm de juiste maat heeft. Meet de omtrek van je hoofd en vergelijk dit met de maattabel van het merk. Zorg ervoor dat de helm goed aansluit zonder te strak te zitten. Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar het gewicht en het materiaal van de helm. Kies voor een helm die licht is maar toch stevig genoeg om je hoofd te beschermen. Daarnaast moet je letten op de ventilatie van de helm. Kies een helm met voldoende ventilatieopeningen om je hoofd koel te houden tijdens het fietsen. Tot slot is het ook goed om te controleren of de helm voldoet aan de veiligheidsnormen, zoals de EN1078-norm. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een mountainbike-helm kiezen die comfortabel zit en je optimale bescherming biedt tijdens je fietstochten.

 • Maat: Controleer of de helm in maat M beschikbaar is, aangezien dit de maat is die je nodig hebt. Het is essentieel dat de helm goed op je hoofd past voor optimale veiligheid en comfort
 • Veiligheidsnormen: Zorg ervoor dat de helm voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen. Controleer of de helm een CE-markering heeft, wat aangeeft dat deze volgens de Europese veiligheidsnormen is getest en goedgekeurd
 • Ventilatie: Kijk naar de ventilatieopeningen in de helm. Een goede ventilatie is belangrijk om oververhitting te voorkomen tijdens het mountainbiken
 • Pasvormsysteem: Controleer of de helm een verstelbaar pasvormsysteem heeft, zoals een draaiknop of riempjes, zodat je de helm kunt aanpassen aan de vorm van je hoofd
 • Gewicht: Let op het gewicht van de helm. Een lichtgewicht helm is comfortabeler om te dragen, vooral tijdens lange ritten
 • Bescherming: Controleer of de helm een goede bescherming biedt voor het achterhoofd en de slapen. Een helm met uitgebreide bescherming zal je hoofd beter beschermen bij een val
 • Comfortvoering: Controleer of de helm is voorzien van een comfortabele voering die zweet absorbeert en gemakkelijk schoon te maken is. Dit helpt om je hoofd koel en fris te houden tijdens het fietsen
 • Verstelbare kinband: Zorg ervoor dat de helm een verstelbare kinband heeft, zodat je deze goed kunt afstellen en de helm stevig op zijn plaats blijft zitten
 • Design en kleur: Hoewel dit niet het belangrijkste aspect is, kun je natuurlijk ook letten op het design en de kleur van de helm. Kies iets wat bij je persoonlijke smaak en stijl past

Let op deze waarschuwingssignalen om te bepalen of de Dunlop Mountainbike Helm – Maat M wel de juiste keuze voor jou is.

Veelgestelde vragen over mountainbike helmen

Welke maat helm moet je kiezen en hoe meet je je hoofdmaat op de juiste manier?

Voor de Dunlop Fietshelm – Mountainbike Helm – Maat M – Verstelbaar 55-58cm – LED Verlichting – Zwart, moet je de maat kiezen op basis van je hoofdmaat. Om je hoofdmaat op de juiste manier te meten, heb je een meetlint nodig. Plaats het meetlint net boven je wenkbrauwen en rondom je hoofd. Zorg ervoor dat het meetlint strak maar niet te strak zit. Noteer de omtrek van je hoofd in centimeters. Voor deze specifieke helm moet je een maat M kiezen als je hoofdmaat tussen de 55 en 58 centimeter valt. Zo zorg je ervoor dat de helm goed op je hoofd past en je de juiste bescherming biedt tijdens het mountainbiken.

Wat zijn de afmetingen van de Dunlop fietshelm – mountainbike helm – maat M?

De afmetingen van de Dunlop fietshelm – mountainbike helm – maat M zijn verstelbaar tussen 55 en 58 cm. Dit betekent dat de helm geschikt is voor hoofdomtrekken binnen dit bereik. De helm heeft een verstelbaar systeem waarmee je de pasvorm kunt aanpassen aan je eigen hoofdmaat.

Heeft de Dunlop fietshelm LED verlichting?

Ja, de Dunlop fietshelm heeft LED verlichting. Dit betekent dat er ingebouwde LED lampjes in de helm zitten, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker. Zo kun je veilig fietsen, zelfs als het buiten donker is.

Is de Dunlop fietshelm verstelbaar?

Ja, de Dunlop fietshelm is verstelbaar. Je kunt de maat aanpassen van 55 tot 58 cm voor een perfecte pasvorm.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen waar je op moet letten bij het kiezen van een mountainbikehelm?

Bij het kiezen van een mountainbikehelm zijn er een aantal belangrijke eigenschappen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de maat van de helm. Deze Dunlop Fietshelm heeft een maat M en is verstelbaar tussen 55 en 58cm, wat ervoor zorgt dat hij goed op je hoofd past.

Verder is het ook handig om te letten op de veiligheid van de helm. Deze helm heeft een LED-verlichting die zorgt voor extra zichtbaarheid tijdens het fietsen, wat vooral in het donker erg belangrijk kan zijn. Daarnaast is het ook goed om te controleren of de helm voldoet aan de Europese veiligheidsnormen, zoals de CE EN 1078-norm.

Tot slot is het ook fijn als de helm comfortabel zit. Deze Dunlop Fietshelm heeft een verstelbaar systeem waarmee je de pasvorm kunt aanpassen aan jouw hoofd. Daarnaast heeft de helm ook ventilatieopeningen die voor een goede luchtcirculatie zorgen, zodat je hoofd niet te warm wordt tijdens het fietsen.

Kortom, bij het kiezen van een mountainbikehelm is het belangrijk om te letten op de maat, veiligheid en comfort. Deze Dunlop Fietshelm voldoet aan deze belangrijke eigenschappen, waardoor het een goede keuze kan zijn voor jouw mountainbike avonturen.

Welke soorten mountainbikehelmen zijn er en welke past het beste bij jouw rijstijl?

Er zijn verschillende soorten mountainbikehelmen beschikbaar, elk ontworpen voor verschillende rijstijlen en omstandigheden. Een full-face helm biedt de meest uitgebreide bescherming, ideaal voor downhill of freeride rijden waarbij hoge snelheden en ruige terreinen betrokken zijn. Voor trailrijden en cross-country zijn er lichtere helmen beschikbaar die meer ventilatie bieden, maar nog steeds goede bescherming bieden. Als je voornamelijk op de weg rijdt, kun je kiezen voor een helm die speciaal is ontworpen voor wielrennen, met een gestroomlijnd ontwerp en goede luchtstroom. Het is belangrijk om een helm te kiezen die goed past bij jouw rijstijl en voorkeuren. De Dunlop Fietshelm – Mountainbike Helm – Maat M – Verstelbaar 55-58cm – LED Verlichting – Zwart is een veelzijdige helm die geschikt is voor verschillende rijstijlen en is verstelbaar om een goede pasvorm te garanderen. De LED-verlichting zorgt voor extra zichtbaarheid tijdens het rijden in het donker.

Zijn er speciale veiligheidsnormen waaraan een mountainbikehelm moet voldoen en waar moet je op letten om er zeker van te zijn dat je een veilige helm koopt?

Ja, er zijn speciale veiligheidsnormen waaraan een mountainbikehelm moet voldoen om ervoor te zorgen dat deze veilig is. De belangrijkste norm voor mountainbikehelmen is de Europese norm EN 1078. Deze norm stelt eisen aan onder andere de schokabsorptie, de kinband en het bevestigingssysteem van de helm.

Om er zeker van te zijn dat je een veilige helm koopt, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk dat de helm de juiste maat heeft en goed past op je hoofd. De maat van deze helm is M en de verstelbaarheid van 55-58 cm zorgt ervoor dat je hem kunt aanpassen aan de grootte van je hoofd.

Daarnaast is het verstandig om te controleren of de helm over een goede schokabsorptie beschikt. Dit zorgt ervoor dat bij een val of impact de krachten worden geabsorbeerd en je hoofd goed beschermd is.

Verder heeft deze helm LED-verlichting, wat een extra veiligheidsfunctie biedt, vooral bij het fietsen in het donker. Dit zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de kleur en het ontwerp van de helm. Een felle kleur of een opvallend ontwerp kan ervoor zorgen dat je beter zichtbaar bent in het verkeer, wat de veiligheid verhoogt.

Kortom, let bij het kopen van een mountainbikehelm op de veiligheidsnormen, de juiste maat, goede schokabsorptie, LED-verlichting en een opvallend ontwerp. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je een veilige helm koopt.

Ontdek de perfecte combinatie van veiligheid en stijl met de Dunlop Fietshelm – Mountainbike Helm. Bescherm jezelf tijdens je fietstochten met dit verstelbare, LED-verlichte en zwarte model in maat M.

mangroove.nl
Logo