Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

DoaH® Stopcontact beveiliging 20 stuks GRATIS 3M plakstrip Zelfklevend Stopcontactbeschermers Stopcontactbeveiliging Stopcontact beveiliger…

Materiaal

Plastic

Kleur

Wit

Product lengte

3 cm

Product breedte

3 cm

Product hoogte

0,2 cm

EAN

6096410465427

Aantal artikelen in verpakking

20 stuk(s)

Aantal stuks in verpakking

20 stuk(s)

Gewicht

100 g

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte

20 mm

Verpakking hoogte

3 mm

Verpakking lengte

30 mm

Categorieën

Baby Veiligheid Veiligheid in huis Klussen Elektra Schakelmateriaal Stopcontactbeveiliging Stopcontactbeveiliging

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Merk

DoaH

Laatste prijs update: december 6, 2023 11:19 pm Meer informatie
SKU: 9300000087037438 Categorie:
Uw recensie toevoegen

✅ High-Power plakstrip ✅ Ideaal voor elk stopcontact ✅ Gemakkelijk aan te brengen ✅ Handige draaimechanisme

Het was zo lekker veilig, die eerste paar maanden in de box. Maar nu je kleintje nieuwsgierig door het huis tijgert, liggen er ineens allerlei gevaren op de loer. Je huis kind-proof maken? Zorg in ieder geval voor goede stopcontactbeveiliging van DoaH!

Door stopcontacten te beveiligen, voorkom je dat je kind speelgoed, vingertjes of andere dingen in het stopcontact wurmt. Natuurlijk hoef je niet je hele huis te beveiligen. Bescherm de stopcontacten op plekken waar je kind vaak komt of makkelijk bij kan, zoals in de woon- en slaapkamer. Ook alle stopcontacten lager dan anderhalve meter vanaf de vloer kun je beter beschermen.

Waarom al duizenden mensen hebben gekozen voor onze stopcontactbeveiligers:

Stopcontacten zijn nog steeds bruikbaar

Door de handige draaimechanisme kan er met minimale inspanning een stekker al draaiend in het stopcontact worden geschoven. Zo’n afdekplaatje gaat alleen opzij als je met een stekker beide openingen tegelijk aandrukt. Voor jezelf is zo’n stopcontact misschien even wennen, maar voor een kind is het vrijwel onmogelijk om er iets in te proppen.

Zelfklevend – 3M Premium kwaliteit

De DoaH® zelfklevende stopcontactbeveiligers zijn voorzien van de best klevende tape die er op dit moment te vinden is. Het is onmogelijk voor baby’s of kinderen om deze stopcontactbeveiliger te verwijderen, maar heel gemakkelijk voor ouders om de stopcontact nog steeds te gebruiken dankzij zijn handige draaimechanisme.

Gebruiksvriendelijk

De DoaH® stopcontactbeveiligers zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bevestigen. Binnen enkele seconden is de stopcontactbeveiliger gemonteerd. Bevestigd zonder beschadeging van de stopcontact, hecht stevig en laat na verwijderen geen sporen achter. Het discrete witte uiterlijk van de stopcontactbeveiliger past zich naadloos aan iedere interieur aan.

100% Geld terug garantie

We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet volledig tevreden bent met één van onze producten zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.

Let op: de stopcontactbeveiligers zijn enkel en alleen geschikt voor Nederlandse stopcontacten.

DoaH® Stopcontact beveiliging 20 stuks GRATIS 3M plakstrip Zelfklevend Stopcontactbeschermers Stopcontactbeveiliging Stopcontact beveiliger…
DoaH® Stopcontact beveiliging 20 stuks GRATIS 3M plakstrip Zelfklevend Stopcontactbeschermers Stopcontactbeveiliging Stopcontact beveiliger…
Mangroove.nl
Logo