DJI gimbal Osmo Mobile 2

Deel uw verhaal
De Osmo Mobile 2 is een draagbare smartphone gimbal gemaakt voor de verteller in ons allemaal. Wat je passie ook is, waar je ook naartoe gaat en wanneer je je ook geïnspireerd voelt, je legt momenten vast met filmische bewegingen en ongelooflijk gemak. Met behulp van een lichtgewicht ontwerp, intelligente functies en een duurzame batterij kunt u met de Osmo Mobile 2 uw verhaal delen.
Stabiele en soepele bewegingen
De Osmo Mobile 2 is gebouwd om onderweg te filmen. Selecteer gewoon uw onderwerp en ActiveTrack volgt, met behulp van ingebouwde sensoren en een borstelloze motoren om de stabiliteit te garanderen. Of het nu gaat om kleine vibraties van een skateboard of meer intense instabiliteit door springen, deze smartphone stabilisator blijft stabiel.
Tijd in beweging
Maak van alledaagse situaties ongelooflijke momenten met Timelapse. Fotografeer bloeiende bloemen en rollende wolken en registreer al hun bewegingen in een stabiele opname. Voor een nog dynamischer effect kunt u met de camera bewegen en tegelijkertijd een gelijkmatige video maken.
Filmische zoomregeling
Voor aspirant-filmmakers is er een nieuwe ingebouwde zoomschuif waarmee u uw smartphone camera volledig vanaf de handgreep kunt bedienen met vloeiender, filmischer zoom. U kunt zelfs dolly zoom produceren – een visueel effect dat alleen professionele filmsets kunnen produceren.
Een grotere wereld onthullen met Panorama's
Avonturen laten ons toe om te struikelen over adembenemende landschappen en prachtige architectuur. Herleef deze momenten met high-definition panorama's. De Osmo Mobile 2 beweegt zich automatisch om meerdere foto's vast te leggen en hecht ze vervolgens aan elkaar om een naadloos beeld te creëren. U kunt uw smartphone ook instellen op Landschap of Portret modus, zodat u voor elke foto de ideale opties hebt.
Uren van live streaming
Ga live! Met een batterijduur tot 15 uur! Met een batterijduur tot 15 uur kan de Osmo Mobile 2 uw smartphone ook urenlang opladen voor streaming. Verfraai de modus houdt je er ook goed uitziend voor de camera.
Lichtgewicht en draagbaar
Nu kunt u uw verhaal overal mee naartoe nemen. De Osmo Mobile 2 is gemaakt van een hoogwaardig composietmateriaal dat het gewicht terugbrengt tot slechts 485 gram, perfect voor gebruik de hele dag door. Het aangepaste ontwerp ondersteunt nu ook een compacter vouwen voor meer draagbaarheid. Bewegen, schieten en delen met de Osmo Mobile 2.

 

Prijs: 129.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!