Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Dit zijn de 10 meest duurzame vriezers

In je woning zijn bepaalde apparaten simpelweg onmisbaar. Een vriezer hoort zeker in dit rijtje omdat je er allerlei items in kunt opslaan. Denk maar aan vlees die je in stukjes kunt snijden om het vervolgens in de vriezer te bewaren. Een van de belangrijkste redenen waarom je een vriezer zou moeten hebben, is dat je er producten langer vers mee kan houden. In dit artikel hebben wij 10 duurzame vriezers op een rijtje gezet. Ben je benieuwd welke? Lees dan snel verder!

1 – Whirlpool UW6

De Whirlpool UW6 is een zeer duurzame vriezer die zeker niet mag ontbreken in onze top 10. Een van de pluspunten van dit exemplaar is dat het compleet uitgerust is met een geïntegreerde ijsblokjesmaker. Verder is het compact en betaalbaar. En dat is een groot pluspunt in deze drukke tijden. Deze vriezer werkt volgens het  ‘no-frost mechanisme’ Dat wil zeggen dat je je niet druk hoef te maken over het verwijderen van bevoren ijs. Dat is er namelijk niet! Daarnaast is deze Whirlpool vriezer gemaakt met zogeheten de zogeheten ‘6th sense technologie’. Deze functie houdt in dat de temperatuur van de vriezer hetzelfde blijft, zelfs bij het openen van de deur. 

2 – Siemens GS58NAWCV

De Siemens GS58NAWCV is een fijne vriezer die weinig geluid maakt. Bovendien is het gemaakt door Siemens, dat al decennia bekend staat als een topmerk. Zodoende moet je voor deze vriezer van hoge kwaliteit wel aardig diep in de buidel tasten. Maar het is de prijs meer dan waard. Het verbruikt namelijk vrij weinig energie in vergelijking met andere vriezers. Zodoende kun je er op de lange termijn veel geld mee besparen. En, minstens zo handig, je kunt er heel veel eten in kwijt. 

3 – Siemens GS58NDWDV

Siemens staat bekend als een topmerk op het gebied van huishoudelijke apparaten van hoge kwaliteit. Dit komt zeker tot uiting in de Siemens GS58NDWDV. Deze vriezer is heel erg ruim waardoor het mogelijk is om veel levensmiddelen op te slaan. Binnen een tijdsbestek van 24 uur kun je razendsnel een paar kilo invriezen. Ideaal wanneer je een feestje hebt! En dit is slechts één redenen waarom deze vriezer een goede keuze. Zo hoef je je ook niet druk te maken om het onderhoud, aangezien het werkt volgens het zogeheten ‘no-frost’ model. Dit betekent dat er geen sprake is van ijsvorming, waardoor je het apparaat nooit hoeft te ontdooien. Ideaal!

4 – Liebherr GP 

De Liebherr GP mag dan wel een kleine vriezer zijn, maar is wel een van de meest duurzame. Deze kleine kanjer is uiterst geschikt voor ruimtes met een lage temperatuur. Je hoort nauwelijks geluid en vanwege de relatief kleine omvang kun je het eenvoudig verplaatsen. Wil je graag veel eten opslaan? Dan is het mogelijk om een aantal lades weg te halen om nog meer ruimte te creëeren. 

5 – Beko FS166020

De Beko FS166020 is een tafelmodel vriezer en is voorzien van een snelvriesfunctie en Freezer Guard. Als je de deur van deze vriezer niet goed dichtmaakt, klinkt er een signaal. Deze vriezer past prima in een schuur of een keuken. Maar dat mag je uiteraard zelf bepalen. De netto inhoud van deze vriezer is gelijk aan 65 liter. Door een koelventilator wordt de koelprestatie van deze vriezer constant gehouden. Bovendien maakt het weinig lawaai en houdt het levensmiddelen altijd vers. Kortom: de Beko FS166020 verdient zeker een mooie plek in jouw keuken!

6 – Exquisit GS81-040CW

De Exquisite GS81-040CW heeft een totale inhoud van 87 liter. Per dag kan deze vriezer tot meer dan 4 kilo invriezen. En dat is niet het enige pluspunt, want het maakt ook nog eens weinig lawai. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de drie aanpasbare laden én het feit dat de vriezer eenvoudig te bedienen is. Zo kun je het temperatuur met een draai aan de knop eenvoudig instellen. Kortom: de Exquisit GS81-040CW is een must have!

7 – Tomado TFM4401B – Mini vriezer – 34 liter

Wie veel waarde hecht aan duurzaamheid, vindt in de Tomado TFM01B – Mini vriezer echt fantastisch. Ook gezinnen die dromen van een vriezer met veel ruimte worden blij van de Tomado TFM4401B. Zelfs op een zonnige dag is deze vriezer jouw beste vriend, aangezien het beschikt over een ijsblokjeshouder. En we gaan graag verder met het opsommen van pluspunten. Deze compacte en lichte vriezer kun je namelijk overal mee naar toe nemen. Ook de bediening is eenvoudig met een thermostaat die je zelf mag bedienen. Op die manier bepaal je zelf de temperatuur en hou je dus altijd de touwtjes in eigen handen. Ideaal! 

8 – CHiQ FSD140D42

Met een opslagcapaciteit van 177L behoort deze vriezer tot de grotere exemplaren op de markt. Ideaal wanneer je veel levensmiddelen wil opslaan. En de grote capaciteit is zeker niet het enige dat deze vriezer uniek maakt. Zo beschikt het over een unieke temperatuurmodus dat uit vijf niveaus bestaat. Mode 1 is het hoogste niveau, terwijl niveau 5 de laagste is. De ChiQ FSD140D42 is een vriezer met veel gebruiksgemak. Zo zijn er lades die ervoor zorgen dat je je items op een geordende manier kunt opslaan. En dankzij de efficiënte compressor die motor vormt van deze vriezer, blijven je producten altijd goed gekoeld. Klinkt goed!

9 – Tomado TFT4801W 

Vriezer nummer 9 is opnieuw van het kwaliteitsmerk Tomado. De TF4801W is een tafelmodel en past werkelijk overal. De draairichting van deze vriezer is omkeerbaar en het heeft 3 vrieslades. Mocht de stroom uitvallen, dan blijven de producten in de vriezer ruim 9 uur goed. Een fijne gedachte! De Tomado TFT4801W is een aanwinst voor elk huishouden. Met een netto-inhoud van 64 liter kun je er namelijk voedsel voor een half weeshuis in opslaan.

10 – Exquisit GS232-NF-040EW

De laatste vriezer die we graag willen benoemen is de Exquisit GS232-NF-040EW. De inhoud van maar liefst 161 liter biedt ruimte aan zeer veel levensmiddelen. De vriezer heeft 2 legplanken en 3 doorzichtige vrieslades. En dan kost het onderhoud van de Exquisit GS232-NF-040EW ook nog eens weinig tijd. Het beschikt namelijk over de ‘no-frost technologie’,wat wil zeggen dat er nooit sprake is van overtollig ijs. Daarnaast heeft deze vriezer een snelvriesfunctie. Ook dat is erg handig als je weinig tijd hebt. En tot slot is deze fijne vriezer eenvoudig te bedienen. Zo kun je via de deur zelf de temperatuur instellen. Hoe handig!

Mangroove.nl
Logo