Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Dit zijn de 10 meest duurzame stofzuigers

De stofzuiger: je kunt er simpelweg niet zonder. Wist je dat de allereerste variant van dit huishoudelijke apparaat al in 1900 werd uitgevonden? Sindsdien zijn er allerlei merken en modellen op de markt verschenen. Kies een exemplaar die precies past bij jouw wensen en voorkeuren. Hou daarbij altijd rekening met bepaalde zaken, waaronder duurzaamheid.
Hoe duurzamer je stofzuiger, des te langer de levensduur. Speciaal voor jou hebben wij de 10 meest duurzame stofzuigers op een rijtje gezet. Ben je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

1. Rowenta Silence Force RO7691

Een duurzame stofzuiger is de Rowena Silens Force RO7691 zeker. Sterker nog: het is een de meest zuinige stofzuigers op de markt. En dan is het ook nog eens compleet uitgerust met een enorme zuigkracht. Wat wil je nog meer? Een ander groot pluspunt van de Rowenta Silence Force RO7691 is dat het veel minder geluid maakt dan een doorsnee stofzuiger.Wil je graag een duurzame stofzuiger in huis halen? Dan is de Rowenta Sillence Force RO7691 zeker een optie voor jou. 

2. Miele Blizzard CX1 EcoLine Excellence

De Miele Blizzard CX1 Ecoline Excellence verdient zeker een plekje in onze lijst van meest duurzame stofzuigers. Deze stofzuiger onderscheidt zich zich door de enorme stilte die je ervaart wanneer je het huis aan het schoonmaken ideaal. Heb je een baby in huis en wil je die niet wakker maken? Dan komt de Miele Blizzard CX1 EcoLine Excellence zeker goed van pas. 

3. Bosch BGC21POW1

De Bosch BGC21POW1 is een stofzuiger met een duurzaam karakter. Deze fantastische stofzuiger zorgt ervoor dat alle ruimtes in je huis heerlijk schoon worden. Bij de meeste winkels is de Bosch BGC21POW1 voor minder dan 200 euro te verkrijgen. Goed nieuws wanneer je een laag budget hebt. Een van de sterke punten van de Bosch BGC21POW1 is dat het haren van dieren uit je tapijt makkelijk zuigt. Ideaal wanneer je een of meerdere huisdieren hebt!

4. Rowenta Compact Power XXL RO4871

De Rowenta Compact Power XXL RO4871 is een stofzuiger die elk huishouden nodig heeft. Het heeft verschillende sterke punten, die we graag even benoemen. Zo is de Rowenta Compact Power XXL RO871 een energiezuinige stofzuiger. Bovendien is het van hoge kwaliteit en gaat het jarenlang mee. Ook de fantastische zuigkracht is een groot voordeel. Bovendien heeft het geen stofzuigerzak. Die hoef je dus niet meer te kopen en dat scheelt geld. 

5. AEG LX7-2-ECO

Met de AEG LX7-2-ECO stofzuiger kun je alle kanten op. Bijzonder genoeg heeft het een vermogen van 750 watt. Misschien denk je dat het met zo’n vermogen geen duurzame stofzuiger is, maar het tegendeel is waar. De AEG LX7-2-ECO is namelijk voor de helft vervaardigd uit hergebruikt materiaal. De makers van de AEG LX7-2-ECO hebben er dan ook goed over nagedacht over hoe ze deze stofzuiger zo duurzaam mogelijk kunnen maken. Het is ze aardig gelukt want dit exemplaar staat als een huis en wordt door veel mensen met veel plezier gebruikt.

6. AEG VX82-1-ÖKO

De AEG VX82-1-ÖKO is een duurzame stofzuiger die je in veel (online) winkels tegenkomt. Bij de productie van dit fijne exemplaar heeft men gebruik gemaakt van 75 procent gerecycled kunststof. En dat is zeker niet het enige bijzondere kenmerk van deze stofzuiger. Het is namelijk zo dat het maar 57 decibel aan geluidsniveau bereikt. Heb je altijd al willen stofzuigen in stilte? Met dit duurzame apparaat kan het! En met het lange snoer waarmee deze speciale stofzuiger aangeleverd wordt, maak je elke ruimte binnen een handomdraai brandschoon.

7. AEG LX9-3-ÖKO 

De AEG LX9-3-ÖKO is een van de meest populaire en duurzame stofzuigers van dit moment. Het is een uniek exemplaar omdat het beschikt over een stofreservoir met een inhoud van 1.6 liter. En dat is zeker niet het enige bijzondere feit, want deze stofzuiger bestaat voor maar liefst 60 procent uit gerecycled materiaal. Wil je graag een stofzuiger waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Dan krijg je met de AEG LX9-3-ÖKO zeker geen spijt!

8. Auronic Steelstofzuiger

Los van het feit dat de Arounic steelstofzuiger duurzaam is, heeft het ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze stofzuiger is licht van gewicht en het mondstuk kan zelfs 180 graden draaien. Daarnaast is de Arounic steelstofzuiger super praktisch omdat je het kan legen met slechts één druk op de knop. De sterke batterij van de Arounic Steelstofzuiger, die een capaciteit heeft van 220 mAh, maakt gebruik voor langere tijd mogelijk. Verder heb je met een 160 W motor 12 – 18 kpa zuigkracht tot je ter beschikking. Hoog tijd om lekker schoon te maken dus!

9. Dyson V15 Detect Absolute

Dyson is een van de merken die bekend staat om haar duurzame stofzuigers. De Dyson V15 Detect Absolute stofzuiger is draadloos te bedienen met een slim mechanisme. Neem nu de anti-haren borstel, waarmee je de haren van jouw huisdieren verwijdert van meubels. Deze stofzuiger is dan ook ideaal voor dierenliefhebbers. Wat wel gezegd moet worden is dat de Dyson V15 Detect Absolute niet bepaald een goedkope stofzuiger is. Maar wie gaat voor kwaliteit heeft genoeg reden om voor de Dyson V15 Detect Absolute te gaan. Het is een mooie, praktische en duurzame stofzuiger. Zo geeft het via een scherm aan wat de grootte is van de stofdeeltjes die zijn opgezogen.  Hoe handig!

10. MIELE Triflex HX1 Pro Grijs

De MIELE Triflex HX1 Pro Grijs heeft voor elk oppervlakte de beste oplossing beschikbaar. Welke meubels en kieren je ook wil schoonmaken: er zijn verschillende zuigmonden die je kunt gebruiken om deze taak voor elkaar te krijgen. De turbo-borstel verdient zeker extra aandacht, omdat dit onderdeel ideaal is om de vloer grondig te reinigen. Bovendien is de kans dat de MIELE Triflex HX1 Pro Grijs kapot gaat uiterst klein. Het heeft namelijk een filter die ervoor zorgt dat er geen vuil- en stofdeeltjes in motor terecht komen. 

Mangroove.nl
Logo