Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Dingen die u moet weten voordat u een auto -batterij koopt

Of je nu al jaren rijdt of net begint, er zijn een aantal dingen die je moet weten over het kopen van een auto -batterij. Onder hen is dat het belangrijk is om het juiste type batterij voor uw voertuig te vinden.

Vind de juiste accu voor uw auto

Het kiezen van de beste auto accu voor uw voertuig is een belangrijke beslissing die zorgvuldig moet worden genomen. Gelukkig zijn er een aantal manieren om de juiste auto -batterij voor uw specifieke voertuig te vinden.

De meest voor de hand liggende manier om de beste auto -batterij voor uw specifieke merk en model te vinden, is door uw gebruikershandleiding te controleren. Het zal u vertellen welk type batterij uw voertuig nodig heeft en of deze in uw batterijcompartiment past. U kunt ook proberen online een nieuwe batterij te vinden. Deze optie is mogelijk niet beschikbaar voor alle auto’s.

Een betere gok is om een auto -onderdelenwinkel te bezoeken. Gelukkig hebben veel van deze winkels goed geïnformeerd personeel om u te helpen de beste auto -batterij voor uw specifieke voertuig te vinden.

Een ander goed idee is om uw plaatselijke monteur te vragen. Als uw auto een ouder model is, moet u mogelijk de hulp van een professional inschakelen om de batterij te vinden die geschikt is voor uw voertuig. Ze hebben een uitgebreide inventaris van autobatterijen om uit te kiezen.

Een andere manier om de beste auto -accu voor uw specifieke model te vinden, is door een vergelijkingssite te gebruiken. Hiermee kunt u de prijzen van verschillende merken vergelijken. U kunt ook een site als Amazon gebruiken om autobatterijen van verschillende retailers te vergelijken.

Hoewel de meeste mensen het product van de hoogste kwaliteit zullen kiezen die ze zich kunnen veroorloven, moet u ook overwegen wat de beste deal is. Walmart biedt bijvoorbeeld een breed scala aan goedkope autobatterijen voor een reeks voertuigen. Ze bieden ook batterijhulp in de winkel, zodat u de informatie kunt krijgen die u nodig hebt zonder het comfort van uw eigen huis te verlaten.

De beste auto -accu voor uw voertuig moet niet alleen stroom bieden, maar het moet ook onderhoudsvrij zijn. Dit is vooral het geval als u van plan bent om langdurig uw auto te besturen.

Bepaal of de batterij SLA of AGM is

Of u nu een auto batterij vervangt of op zoek bent naar een vervanging, u wilt het verschil weten tussen SLA- en AGM -batterijen. Dit zijn twee verschillende soorten loodzure auto -batterijen. U kunt de verschillen tussen hen leren door het label Batterys te onderzoeken. U kunt ook de fabrikant op internet opzoeken.

SLA -batterijen zijn duurder dan AGM -batterijen, maar ze hebben een kortere levensduur. Bovendien moet u voorzichtig zijn met onderhoud om sulfatie te voorkomen. AGM-batterijen zijn onderhoudsvrij en hebben een langere levensduur. Sulfatie kan de batterij echter beschadigen en zijn vermogen om een lading vast te houden verminderen.

AGM-batterijen zijn gemaakt van een dunne ultra-finale glasvezelmat die is gelast of in de batterij is gesoldeerd. Deze mat zorgt ervoor dat de elektrolytoplossing niet uit stroomt. AGM -batterijen hebben ook een interne klep die de druk in de batterij regelt. Dit helpt voorkomen dat zuur uit de batterij lekt.

AGM-batterijen zijn lichter en hebben een lagere zelfontladingssnelheid. Ze zijn ook beter bestand tegen sulfatie. Ze bieden ook betere prestaties bij koud weer. U kunt AGM -batterijen vinden in uw plaatselijke Autozone -winkel.

AGM- en SLA -batterijen zijn op veel manieren vergelijkbaar. Ze gebruiken allebei loodplaten om het initiële vermogen te leveren voor het elektrische systeem van uw voertuigen. Ze zijn allebei verzegeld en gebruiken een eenrichtingsklep om de druk te regelen. Afhankelijk van het type batterij, moet u het mogelijk periodiek overtreffen. U kunt het type batterij bepalen door naar het modelnummer op het label Batterys te kijken. U kunt ook de internetsite van de fabrikanten bekijken om te bepalen wat voor soort batterij het beste is voor uw behoeften.

Als u op zoek bent naar een nieuwe batterij, kunt u problemen hebben om te beslissen welk type geschikt is voor uw voertuig. Hier zijn enkele tips om de juiste beslissing te nemen.

AGM -batterijen hebben een strakke verpakking waardoor ze bijna immuun zijn voor trillingen. Daarom zijn ze zo populair bij racen en off-road enthousiastelingen. AGM -batterijen hebben minder interne weerstand, wat hen helpt hoge stromingen op aanvraag te leveren. Ze zijn ook duurzamer dan standaard loodzuurbatterijen, zodat ze lage temperaturen beter kunnen verwerken. Ze hebben minder kans om te sulfaat, dus u hoeft ze niet zo vaak af te vullen.

Krijg de beste garantie

Het kiezen van de juiste garantie van de auto -batterij kan een groot verschil maken in hoe lang uw batterij duurt. Afhankelijk van hoe u uw auto rijdt en het klimaat waarin u woont, kan uw auto -accu tussen drie en vijf jaar een lading vasthouden. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige batterijen worden geleverd met korte vervangingsgaranties. Als u van plan bent uw auto binnen twee jaar te verkopen, wilt u misschien overwegen een batterij te krijgen met een langere garantie.

Mangroove.nl
Logo