Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

DeLOCK premium VGA splitter 1 naar 2 – actief met USB voeding / zwart

- 6%

50.04

Categorieën

Kabels VGA-kabels Elektronica VGA naar VGA

Kabellengte

Tot 1 meter

Type VGA kabel

VGA mannelijk

Select-bezorgopties

Gratis verzending

VGA-kabel naar

VGA mannelijk

Laatste prijs update: september 22, 2023 8:32 am Meer informatie
SKU: 9200000013973903 Categorie:
Uw recensie toevoegen

DeLOCK premium VGA splitter 1 naar 2 – actief met USB voeding

Gebruik deze VGA monitor splitser om een monitor of computer met VGA uitgang te verbinden met maximaal 2 TV’s, monitoren en/of beamers met VGA ingangen.

Het signaal wordt gedupliceerd

VGA splitters zorgen er voor dat u op alle schermen hetzelfde beeld ziet. Het beeldscherm wordt dus niet uitgebreid, maar gedupliceerd.

Deze splitter dupliceert 1 resolutie

Deze splitter split het signaal van het uitsturende apparaat. De resolutie van het uitsturende apparaat wordt weergegeven op alle schermen en is niet apart instelbaar. Stel dus op het uitsturende apparaat een resolutie in die door alle schermen ondersteunt wordt. Vooral belangrijk bij bijzondere toepassingen en resoluties die niet standaard zijn.

Daisy Chain

Door de handige ‘daisy chain’ functie kunt u meerdere van deze splitters aan elkaar koppelen en telkens van voeding voorzien door dezelfde USB poort door de handige USB-vrouwelijk aansluiting op iedere splitter. Zo kunt u meer dan 2 monitoren aansluiten door meerdere splitters aan elkaar te koppelen.

Voeding via USB

Deze splitter is actief en krijgt de benodigde voeding geleverd via de USB-A connector. De USB-A connector kunt u op een vrije USB poort van uw computer of notebook aansluiten voor stroom. Gebruik altijd een USB poort direct op het moederbord bij uw computer, of zorg bij notebook dat de ‘hoge prestaties’ modus ingeschakeld is. U kunt natuurlijk ook een USB lader gebruiken (niet inbegre).

U levert met deze adapter geen USB poort in

Bij dit artikel is over alles nagedacht, want de USB poort die gebruikt wordt om de splitter van spanning te voorzien blijft behouden door de handige USB vrouwelijk connector. Zo kunt u alsnog op deze poort een USB apparaat, bijvoorbeeld een muis of toetsenbord, aansluiten en gaat er geen USB poort verloren.

Wat is VGA?

VGA staat voor Video Graphics Array en is een sinds 1987 bestaande standaard voor het weergeven van analoge beelden op een computer monitor. Indien uw apparaten beschikken over digitale aansluitingen, zoals HDMI, DisplayPort of DVI, is het aan te raden om deze te gebruiken in plaats van VGA.

Andere benamingen voor VGA

VGA wordt ook wel DE-15, HD15, 15 SUB-D, D-SUB 15, Mini Sub D15, mini D15, DB-15, HDB-15, HD-15, HD15 of RGB connector genoemd, waarbij HD staat voor High Density.

DeLOCK premium VGA splitter 1 naar 2 – actief met USB voeding / zwart
DeLOCK premium VGA splitter 1 naar 2 – actief met USB voeding / zwart

50.04

Mangroove.nl
Logo