Dell WD19S Dockingstation – 180W: Een handige krachtpatser!

Ben je op zoek naar een krachtige dockingstation die al je apparaten moeiteloos kan aansluiten? Dan is de Dell WD19S Dockingstation – 180W iets voor jou! Met zijn modulaire ontwerp en toekomstbestendige functies, is dit dockingstation een echte krachtpatser. En ja, het is waar dat het geen 3,5 mm-poorten heeft, maar laat dat je niet tegenhouden om te ontdekken hoe handig en veelzijdig dit dockingstation kan zijn. Lees verder voor meer details!

Dell WD19S Dockingstation – 180W

8.4
Aanbevolen
De Dell Dockingstation – WD19S 180W is een krachtige en veelzijdige dockingstation met volledige aansluitmogelijkheden voor je USB-C laptop. Het modulaire en toekomstbestendige ontwerp zorgt voor flexibiliteit en optimaliseert je productiviteit. Hoewel er enkele mogelijke nadelen zijn, zoals de mogelijkheid tot oververhitting en een beperkt aantal USB-poorten, hebben veel klanten deze dockingstation geprezen voor zijn prestaties en functionaliteit.
Verbeterde productiviteit
 • Volledige aansluitmogelijkheden voor je usb-c laptop
 • Krachtige prestaties
 • Modulair en toekomstbestendig ontwerp
Zwaktes
 • Mogelijkheid tot oververhitting
 • Beperkt aantal usb-poorten

De Dell Dockingstation – WD19S 180W is ’s werelds krachtigste en eerste modulaire dockingstation met een toekomstbestendig ontwerp. Dit dockingstation is een vereenvoudigde versie van de WD19 180W, zonder 3,5 mm-poorten. Het is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows 10 en Linux.

De WD19S dockingstation biedt verschillende aansluitopties, waaronder 3 USB 3.1 Gen 1 Type A-poorten en 2 USB 3.1-poorten. Het dockingstation is ook voorzien van een Kensington Lock-optie, waarmee je je laptop kunt beveiligen.

Dit dockingstation is geschikt voor alle Dell commerciële laptops en notebooks van andere fabrikanten, zoals HP en Lenovo, die ondersteuning bieden voor de industriestandaard USB-C-docking. Het heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar en de reparatie kan worden uitgevoerd via carry-in service.

De Dell Dockingstation – WD19S 180W is verpakt in een zwarte doos met een gewicht van 1615 g. Het heeft een CE-markering en de verpakkingsafmetingen zijn 287 mm (breedte) x 61 mm (hoogte) x 303 mm (lengte). Het artikelnummer (MPN) is DELL-WD19S180W en de EAN-code is 5397184513989.

Belangrijkste specificaties
 • Compatibiliteit: Deze dockingstation is compatibel met alle Dell commerciële laptops en notebooks van andere fabrikanten die USB-C-docking ondersteunen, zoals HP en Lenovo
 • Aantal USB-poorten: Deze dockingstation heeft 3 USB 3.1 Gen 1 Type A-poorten en 2 USB 3.1-poorten
 • Gewicht: De dockingstation weegt 1615 gram
 • Garantie: De fabrieksgarantie voor deze dockingstation is 2 jaar
 • Laptop-dockingstation opties: De dockingstation is voorzien van een Kensington Lock-optie voor extra beveiliging
 • Kleur: De dockingstation is zwart van kleur

Kortom, de Dell Dockingstation – WD19S 180W is een veelzijdig en betrouwbaar dockingstation dat zorgt voor een naadloze verbinding en uitbreidingsmogelijkheden voor je laptop. Met zijn krachtige functies en stevige ontwerp is het een uitstekende keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Veelzijdige dockingstation voor Dell
 • Krachtigste dockingstation
 • Modulair ontwerp
 • Toekomstbestendig
 • Vereenvoudigde versie zonder 3,5 mm-poorten

Vergelijkbare dockingstations voor de Dell WD19S – 180W: kies de beste optie voor jou!

Hoe kies je de perfecte Dell Dockingstation voor jouw behoeften

Om een Dell Dockingstation te selecteren, zijn er een paar belangrijke punten waar je op moet letten. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de dockingstation compatibel is met jouw specifieke Dell laptopmodel. Controleer de specificaties van zowel de laptop als de dockingstation om er zeker van te zijn dat ze goed met elkaar kunnen communiceren. Daarnaast is het belangrijk om te overwegen welke poorten en aansluitingen je nodig hebt op de dockingstation. Denk aan USB-poorten, HDMI-poorten, Ethernet-aansluitingen enzovoort. Kies een dockingstation dat voldoende poorten en aansluitingen heeft om aan jouw behoeften te voldoen. Ten slotte is het ook verstandig om de reviews en beoordelingen van andere gebruikers te lezen om een idee te krijgen van de kwaliteit en prestaties van de dockingstation. Door deze stappen te volgen, kun je een Dell Dockingstation selecteren die perfect past bij jouw behoeften en compatibel is met jouw laptop.

 • Compatibiliteit: Controleer of het dockingstation compatibel is met jouw specifieke Dell laptopmodel. Niet alle laptops werken met alle dockingstations, dus het is belangrijk om dit te verifiëren
 • Aansluitmogelijkheden: Bekijk welke aansluitingen het dockingstation heeft. De Dell WD19S biedt verschillende aansluitmogelijkheden, zoals USB-C, USB-A, HDMI, DisplayPort, ethernet en audio. Zorg ervoor dat het dockingstation de aansluitingen heeft die je nodig hebt voor je randapparatuur
 • Stroomvoorziening: Controleer of het dockingstation voldoende stroom levert voor jouw laptop. De Dell WD19S heeft een vermogen van 180W, wat voldoende is voor de meeste Dell laptops. Als je een krachtigere laptop hebt, moet je controleren of het dockingstation voldoende vermogen levert
 • Ondersteunde resoluties: Als je van plan bent om een extern beeldscherm aan te sluiten, controleer dan of het dockingstation de gewenste resolutie ondersteunt. De Dell WD19S ondersteunt bijvoorbeeld 4K-resolutie op aangesloten beeldschermen
 • Extra functies: Bekijk ook eventuele extra functies die het dockingstation biedt, zoals oplaadmogelijkheden voor andere apparaten, extra USB-poorten of ondersteuning voor dual-monitoropstellingen
 • Garantie en klantenservice: Controleer de garantievoorwaarden en de reputatie van de klantenservice van Dell. Het is altijd fijn om te weten dat je ondersteuning kunt krijgen als er iets misgaat met je dockingstation

Let op deze waarschuwingssignalen om te bepalen of de Dell WD19S Dockingstation – 180W wel geschikt is voor jou.

 • Compatibiliteit: Controleer of de Dell Dockingstation compatibel is met jouw specifieke laptopmodel. Niet alle laptops zijn compatibel met elke dockingstation, dus het is belangrijk om dit te verifiëren voordat je een aankoop doet

Veelgestelde vragen over Dell Dockingstations

Ondersteunt de Dell Dockingstation – WD19S 180W meerdere monitors?

Ja, de Dell Dockingstation – WD19S 180W ondersteunt meerdere monitors. Deze dockingstation heeft twee DisplayPort-uitgangen en één HDMI-uitgang, waardoor je tot drie externe monitors kunt aansluiten op je laptop. Dit biedt je de mogelijkheid om je werkruimte uit te breiden en efficiënt multitasken.

Welke poorten heeft de Dell Dockingstation – WD19S 180W?

De Dell Docking Station – WD19S 180W heeft verschillende poorten, waaronder:

 1. Twee USB 2.0-poorten
 2. Drie USB 3.1 Gen 1-poorten
 3. Één USB-C/Thunderbolt 3-poort
 4. Één HDMI 2.0-poort
 5. Één DisplayPort 1.4-poort
 6. Één Gigabit Ethernet-poort
 7. Één audio-uitgang
 8. Één combinatie van audio-ingang/uitgang

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn Dell dockingstation correct wordt geconfigureerd en geïnstalleerd met mijn laptop?

Om ervoor te zorgen dat je Dell dockingstation correct wordt geconfigureerd en geïnstalleerd met je laptop, zijn er een paar stappen die je kunt volgen.

 1. Controleer eerst of je laptop compatibel is met de Dell dockingstation – WD19S 180W. Dit kun je doen door de productspecificaties van je laptop te controleren of door contact op te nemen met de technische ondersteuning van Dell.
 2. Zorg ervoor dat je laptop is uitgeschakeld voordat je de dockingstation aansluit.
 3. Sluit de voedingsadapter van de dockingstation aan op een stopcontact en verbind vervolgens de dockingstation met je laptop via een USB-C-kabel.
 4. Zodra de dockingstation correct is aangesloten, kun je de laptop inschakelen. Het besturingssysteem zou de dockingstation automatisch moeten detecteren en de benodigde drivers installeren.
 5. Controleer ten slotte of alle poorten en functies van de dockingstation correct werken door bijvoorbeeld een externe monitor, toetsenbord of muis aan te sluiten.

Is de Dell Dockingstation – WD19S 180W compatibel met alle Dell laptops?

Ja, de Dell Dockingstation – WD19S 180W is compatibel met de meeste Dell laptops. Het ondersteunt een breed scala aan Dell modellen, inclusief de Latitude, XPS, Precision en Inspiron series. Het is echter altijd aan te raden om de specificaties van je specifieke laptop te controleren om er zeker van te zijn dat deze compatibel is met de dockingstation.

Wat zijn de belangrijkste functies en voordelen van Dell dockingstations ten opzichte van andere merken?

Dank je wel voor je vraag over Dell dockingstations! Een van de belangrijkste functies en voordelen van Dell dockingstations ten opzichte van andere merken is de uitstekende compatibiliteit met Dell laptops. Dell dockingstations zijn speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met Dell laptops, waardoor je eenvoudig je laptop kunt aansluiten en loskoppelen zonder gedoe met kabels en aansluitingen.

Daarnaast biedt de Dell dockingstation – WD19S 180W een breed scala aan poorten en aansluitingen, waardoor je al je randapparatuur kunt aansluiten, zoals monitoren, toetsenborden, muizen, externe harde schijven en meer. Met de 180W voedingsadapter inbegrepen in dit model, kun je ook je laptop opladen terwijl deze is aangesloten op de dockingstation.

Een ander voordeel van Dell dockingstations is de mogelijkheid om meerdere monitoren aan te sluiten. Met de WD19S 180W kun je bijvoorbeeld tot drie externe monitoren aansluiten, waardoor je een uitgebreide werkruimte kunt creëren en efficiënter kunt multitasken.

Bovendien zijn Dell dockingstations duurzaam en betrouwbaar, wat betekent dat ze lang meegaan en je een stabiele en betrouwbare verbinding bieden tussen je laptop en andere apparaten.

Ik hoop dat dit je vraag beantwoordt! Als je nog meer vragen hebt, sta ik graag voor je klaar.

Ontdek nu de veelzijdige Dell Dockingstation – WD19S 180W en ervaar hoe eenvoudig het is om al je randapparatuur op één plek aan te sluiten.

mangroove.nl
Logo