Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

De zeeslag bij Terheide, Willem van de Velde – Foto op Behangcirkel – ⌀ 150 cm

Merk

Pepperwall

Zelfklevend

Nee

Isolerend

Nee

Overschilderbaar

Nee

Inclusief lijm

Nee

Diameter

50 tot 75 cm

Gewicht

0.81 kg

Verpakking breedte

100 cm

Verpakking lengte

12 cm

Verpakking hoogte

12 cm

Afwasbaar

Ja

Akoestisch

Nee

Dikte behang

330 g/m2

Gewicht behang

330 g/m2

Kleur

Grijs, Groen, Wit

Materiaal

Textiel

Met patroon

Effen

Met structuur

Glad

Product breedte

150 cm

Product lengte

150 cm

Stijl behang

Niet van toepassing

Type behang

Behangcirkel

Type behang kamer

Slaapkamer, Woonkamer

Type behang print

Kunst, Oude meesters

Type behang product

Behang

Verpakkingsinhoud

Behangcirkel opgerold op koker in verpakkingsdoos

Voorgeschilderd

Nee

EAN

6013727612627

Categorieën

Klussen Behangcirkels Behangwinkel

Patroon

Kunst, Oude meesters

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

Laatste prijs update: december 7, 2023 6:14 am Meer informatie
SKU: 9300000006017760 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Laat je inspireren en bestel nu ‘De zeeslag bij Terheide’ op Behangcirkel in diverse afmetingen. Dit design past uitstekend binnen een modern, minimalistisch, klassiek of landelijk interieur. In Nederland geproduceerd van duurzame materialen met een hoge kwaliteit. Bekijk ook onze andere producten of neem contact op voor een product op maat.

Ontwerp op Behangcirkel

Cirkels zijn helemaal hip en trendy en zorgen voor een speels uiterlijk in je interieur. Onze behangcirkels worden gefabriceerd van stevig textielbehang en in één stuk geleverd in plaats van in verschillende banen. Onze wandcirkels zijn geurloos, PVC-vrij, waterafstotend en kras- en stootvast. De muurcirkels bestand tegen UV-straling, waardoor de prints niet verkleuren door de zon. Dit behang gaat jaren mee!

– Heavy duty textielbehang 360 g/m2

– Eyecatcher in ieder interieur

– Behang uit één geheel (geen banen)

– Waterafstotend, stoot en krasvrij

– Geen lijm meegeleverd

Montage

De behangcirkels van Pepperwall breng je eenvoudig aan op je muur of wand met een medium behanglijm. De lijm hoeft niet te worden gemengd en bovendien niet aangebracht te worden op het behang. Je smeert de lijm op de muur (of bijvoorbeeld op een MDF-plaat) en strijkt je design er vervolgens tegenaan. Eenvoudig en snel, zonder gedoe!

De zeeslag bij Terheide

Om de Nederlandse bevelhebber Maerten Harpertsz Tromp te herdenken bestelde zijn familie bij Willem van de Velde een serie schilderijen van zijn memorabele zeeslagen. Ze zijn op doek getekend met pen en inkt en lijken op accurate, betrouwbare gravures. Van de Velde was aanwezig tijdens de Slag bij Terheide tijdens de Eerste Engelse Zeeoorlog (1652-54) tussen Nederlandse en Engelse oorlogsschepen. De tekeningen die hij aan boord maakte, werkte hij uit in dit penschilderij. Afgebeeld zijn onder andere de schepen Hollandia, Vrede, Resolution, Zeelandia en Brederode.

Willem van de Velde

Willem van de Velde I (ca. 1611-1693) werd in Leiden geboren. Zijn hele werkzame leven hield hij zich bezig met het tekenen van schepen. Op grond van deze schetsen maakte hij zijn penschilderingen (met inkt op een geprepareerd wit doek of paneel). Als een soort oorlogsverslaggever voer de kunstenaar mee aan boord van de Nederlandse oorlogsvloot. In 1666 maakte hij een serie tekeningen van de vierdaagse zeeslag bij Duinkerken, met persoonlijke toestemming van admiraal Michiel de Ruyter.In de winter 1672/1673 vertrok Willem van de Velde I samen met zijn zoon Willem II, die eveneens marineschilder was, naar Engeland. Daar schilderden ze ook zeeslagen en koninklijke schepen, maar nu voor de Engelse koning Charles II en diens broer en opvolger James II. Naast penschilderingen maakte Van de Velde I op latere leeftijd ook enkele olieverfschilderijen – van schepen natuurlijk. Hij stierf in 1693 in Londen.

De zeeslag bij Terheide, Willem van de Velde – Foto op Behangcirkel – ⌀ 150 cm
De zeeslag bij Terheide, Willem van de Velde – Foto op Behangcirkel – ⌀ 150 cm
Mangroove.nl
Logo