Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

De zaak Templeton

22.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

28 februari 2023

Aantal paginas

368

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Javier Castillo

Hoofduitgeverij

Boekerij

Eerste Vertaler

Sanne van den Bosch

Editie

1

Studieboek

Nee

EAN

9789022598191

Categorieën

Thrillers & Spanning Detectives Psychologische thrillers Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Aanraders

Te reserveren

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: september 30, 2023 10:57 am Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

Geweldige spanning voor fans van Joël Dicker, Juan Gómez-Jurado en Stieg Larsson

Iedereen kent het tragische verhaal van het gezin Templeton. Jaren geleden verloor Aaron Templeton zijn driejarige dochter Kiera uit het oog. Ze verdween spoorloos in de mensenmassa. De politie kamde de stad uit, maar de zoektocht leverde slechts een paar haarlokken en kledingstukken op. Het meisje werd nooit teruggevonden.

Dan gebeurt het onvoorstelbare. Vijf jaar na haar verdwijning, nota bene op Kiera’s verjaardag, ontvangen de Templetons een videoband waarop hun inmiddels achtjarige dochter te zien is, spelend in een voor hen onbekende kamer. De tapes blijven komen: elke paar jaar vangen haar ouders een glimp op van hun dochter in dezelfde kamer – spelend, schrijvend of uit het raam kijkend. De politie krijgt de opnames niet getraceerd. Met het verstrijken van de jaren worden de beelden als balsem voor de Templetons: Kiera leeft tenmiste nog, zelfs al bestaat de kans dat ze haar nooit meer in de armen zullen sluiten.

Miren Triggs, studente journalistiek aan Columbia University, is gefascineerd door de zaak Templeton. Hoe is het mogelijk dat de ontvoerder regelmatig contact opneemt en Kiera toch niet wordt gevonden? Miren besluit het heft in eigen handen te nemen. Wat volgt is een duister kat-en-muisspel tussen een bevlogen journalist en een wereld waarin de meest gruwelijke misdaden onopgemerkt blijven.

In de pers

‘In slechts drie jaar is Javier Castillo uitgegroeid tot een van de allergrootste en allerbeste thrillerfenomenen.’ El País

‘Javier Castillo schrijft thrillers die de lezer vanaf de eerste zin grijpen.’ Elle

‘Javier Castillo is zonder twijfel hét nieuwe fenomeen in de Europese letteren.’ Joël Dicker

De zaak Templeton
De zaak Templeton
Mangroove.nl
Logo