Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

De voordelen van een laserprinter

Er zijn een paar voordelen die u kunt krijgen van het bezitten van een laserprinter. Deze omvatten hogere afdrukvolumes, lagere kosten per pagina en eenvoudiger onderhoud. Het helpt ook om een laserprinter te hebben omdat deze meestal krachtiger is dan uw gemiddelde inkjet. U kunt elke maand veel meer pagina’s afdrukken en een scherpere tekst hebben.

Grotere papieren capaciteit

Een printer met grote capaciteit is misschien de beste optie voor een klein kantoor of thuiskantoor. De grootste vraag is hoe ga je de juiste kiezen voor jou? Er is veel concurrentie met honderden printers om uit te kiezen. Maar als u gewapend bent met een budget, kan de taak om de beste printer te selecteren een makkie zijn. In mijn boek is HP LaserJet A4 de bovenkant van het gewas. De meeste modellen worden geleverd met een gratis garantie van twee jaar en het is een koopje van een deal. Bovendien hoeft u het geld niet uit te schakelen om het te installeren.

Scherpere tekst

Veel mensen vragen zich af of een laserprinter de juiste keuze voor hen is. Laserprinters zijn over het algemeen sneller, betrouwbaarder en bieden lagere kosten per pagina. Hoewel ze niet voor iedereen zijn, als je het je kunt veroorloven om het extra geld te betalen, is een laserprinter misschien de juiste keuze.

U moet ook bedenken dat een laserprinter een dienblad met een grote capaciteit heeft. Dit betekent dat het niet verstopt of oververhit raakt als het dagen of weken inactief is. Het kan papiersoorten, waaronder karton en stof, aan te pakken. Een laserprinter kan ook in volle kleur afdrukken, in tegenstelling tot zijn monochrome tegenhanger. Als je niet wilt spatten, is een inkjet misschien de betere optie.

Aangezien u uw opties weegt, onthoud dan dat de kosten van inkt misschien wel een factor zijn, vooral als u grote hoeveelheden papier afdrukt. Inkjets kunnen maar liefst de helft van uw budget gebruiken voor inkt.

De beste manier om geld te besparen op inkt is om een inkjet van goede kwaliteit te krijgen. Een kwaliteit inkjet zal tekst en afbeeldingen van hoge kwaliteit afdrukken. Om de kwaliteit en prestaties hoog te houden, zorg er voor dat u de nieuwste stuurprogramma’s en firmware -updates gebruikt. Wanneer u een nieuwe printer overwegen, doet u uw huiswerk en leest u de functies, voordelen en nadelen van uw opties. Gelukkig, als u niet zeker weet wat u moet kopen, zullen de meeste fabrikanten onbevooroordeeld advies geven. Evenzo zullen veel fabrikanten ook klantenservice hebben en ter plaatse of online ondersteunen. Of u nu een printer, een scanner of beide koopt, zorg ervoor dat u vragen stelt en ontdekt wat uw behoeften zijn voordat u uithaalt. Het hebben van een printer met de juiste functies voor uw behoeften is een geweldige manier om uw productiviteitsniveaus hoog en uw portemonnee gezond te houden.

Lagere kosten per pagina

Bij het kiezen van een printer kunt u veel factoren overwegen om de laagste kosten per pagina te krijgen. De belangrijkste factor is echter betaalbaarheid. U wilt ervoor zorgen dat de printer die u koopt betaalbaar is om te rennen en te onderhouden.

Over het algemeen hebben inkjet- en laserprinters verschillende afdrukkosten. Inkjets zijn goedkoper om te kopen en zijn gemakkelijker te vervangen. Laserprinters zijn duurder. Maar een laserprinter gaat meestal langer mee en heeft een lage kosten per pagina.

Als je op zoek bent naar de beste waar voor je geld, kies dan een laserprinter met een duplexingfunctie. Hiermee kunt u aan beide zijden van het papier afdrukken, waardoor u tot 30% aan papierkosten bespaart.

U kunt ook zoeken naar XXL Extra High Yield Ink -cartridges als u een hoog afdrukvolume zoekt. Deze zullen u nog meer geld besparen. Een enkele zwarte HP 952XL high-yield inktcartridge kan bijvoorbeeld meer dan vier keer zoveel pagina’s produceren als een standaardcartridge.

Een manier om uw afdrukkosten te verlagen, is door hervulbare tanks te gebruiken in plaats van dure plastic cartridges te kopen. Veel bedrijven bieden hervulbare tanks aan, die uw kosten met een dollar per pagina kunnen verlagen.

Om uw kosten per pagina te berekenen, deel de kosten van de printer en de prijs van de cartridge. Vermenigvuldig vervolgens het totale aantal pagina’s dat u verwacht af te drukken met de pagina -opbrengst.

Typische druktaken hebben ook invloed op uw kosten. Het is geen goed idee om meer dan 25 procent van de dienstcyclus af te drukken. Dat komt omdat de meeste hardware niet meer dan 10 tot 25 procent zou moeten werken.

Of u nu een kleur of zwart -witte printer nodig hebt, u moet degene vinden die bij uw budget en uw behoeften past.

Hoger maandelijks printvolume

Als het gaat om het kopen van een printer, kunt u het belang van het aanbevolen maandelijkse paginavolume niet negeren. Dit cijfer wordt berekend door de printers duty -cyclus met een maand te delen. Hoe hoger het maandelijkse aanbevolen paginavolume, hoe meer pagina’s u kunt verwachten dat de printer afdrukt. Als uw printers duty -cyclus onder het aanbevolen afdrukvolume valt, kunt u serviceproblemen ondervinden.

Als u een laserprinter wilt kopen, zult u merken dat deze een hoger maandelijks printvolume heeft dan een inkjet. Vanwege de hoge snelheid van laserafdrukken kunt u verwachten dat er in een bepaalde maand meer pagina’s worden geproduceerd. De Xerox Altalink B8170 kan bijvoorbeeld tot 100.000 pagina’s per maand produceren. Het is een geavanceerde multifunctionele printer gebouwd voor werkgroepen met grotere hoeveelheden documenten.

Naast het hebben van een hoger maandelijks printvolume, is een laserprinter ook ontworpen om meer pagina’s per minuut te produceren dan een inkjet. Een typische inkjet kan slechts 16 pagina’s per minuut afdrukken. Een laserprinter kan echter 100 pagina’s per minuut produceren.

Hoewel dit betekent dat uw printer hogere volumes aankan, betekent dit ook dat u te maken krijgt met de kosten van onderhoud en reparaties. U kunt ook in de problemen komen als u uw printer afdrukt. Meestal moet u een aanbevolen maandelijks paginavolume van tussen de 2.000 en 20.000 pagina’s gebruiken.

Het is belangrijk om te onthouden dat hoe hoger uw aanbevolen maandelijkse printvolume, hoe duurder het zal zijn. Uw maandelijkse afdrukvolume kan worden bepaald door het aantal papier dat u gebruikt te pakken te pakken. Als u een printer/kopieerapparaat heeft, kunt u ook een nauwkeurige schatting van uw afdrukvolume krijgen.

Gemakkelijker te onderhouden

Laserprinters zijn beter in het produceren van scherpe tekst dan de inkjet -variëteit. Het hebben van een tonergebaseerde output is ook beter bestand tegen kraken en uitstrijkjes.

Lasers zijn het meest geschikt voor kantoorwerk, hoewel sommige van de meer geavanceerde modellen geschikt zijn voor thuisgebruik. Naast de gebruikelijke zwart -witte prints bieden veel printers kleuropties, evenals automatische duplexing. Het kiezen van een printer met Wi-Fi-connectiviteit is ook een goed idee, omdat het afdrukken en scandocumenten eenvoudig maakt.

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een laserprinter is het onderhoudsarme. U kunt een paar honderd dollar uitgeven voor een topmodel, maar u kunt geld besparen op inkt en toner gedurende het leven van uw printer. De beste worden geleverd met een geheugenkaartsleuf, omdat je er een nodig hebt voor de meeste fotoafdrukken. Ook hebben sommige lasers dual-band wifi.

Over het algemeen is een printer een goede investering als u geen print-a-Holic bent. De belangrijkste nadelen zijn de hogere kosten en zijn minder precieze lettertypen. Gelukkig worden enkele van de meer technologisch geavanceerde modellen geleverd met extra functies, waaronder een dual-band Wi-Fi-verbinding en automatische duplexing. Zoals bij elk type apparaat, is het belangrijk om het goed te laten werken door de toner te vervangen en zijn rollen schoon te maken.

De beste laserprinters zijn ook de duurste, dus het is verstandig om er een te kiezen met een omvangrijke inkt- en tonervoorziening. Toner kost meer dan inkt, maar u kunt een levensduur van vijf jaar verwachten uit uw cartridges, waardoor ze op de lange termijn een verstandige investering zijn. Afhankelijk van het model is een kleine monochrome printer misschien de ideale keuze voor een thuiskantoor, terwijl een grootschalige bedrijf het beter zou doen met een multifunctionele eenheid met meer toeters en bellen.

Mangroove.nl
Logo