Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

De voordelen van een iMac

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een iMac. Ze variëren van een langere levenscyclus dan de meeste Windows -machines tot een hoog beveiligingsniveau. Het kan ook een extreem veelzijdige machine zijn.

Geschiedenis

De eerste iMac was een computer ontworpen voor het internettijdperk. Het was de eerste computer met een ingebouwde USB-poort, waarmee het verbinding kan maken met andere computers en apparaten.

Ondanks dat het een heel eenvoudige machine is, veranderde de iMac de manier waarop de wereld desktopcomputers bekijkt. Terwijl de pc -industrie de neiging had om in beige en zwart te komen, was de computer van de appels helder en kleurrijk.

Het IMACS -kleurenschema ging terug naar de Olivetti -typemachines van de jaren zestig. Steve Jobs geloofde dat kleuren de gebruiker in staat zouden stellen zich uit te drukken. Daarnaast is de computer gemaakt van doorzichtig plastic.

De originele iMac had een 4 GB harde schijf en een 233 MHz PowerPC G3 -processor. Een USB -poort werd ook geïnstalleerd, maar geen floppy drive.

Toen de iMac voor het eerst werd gelanceerd, was deze beschikbaar in vijf verschillende kleuren. De naam van de computer is geïnspireerd door de wateren van Bondi Beach in Sydney.

In minder dan een jaar onderging het ontwerp van de iMac echter een grote verandering. Het werd ontworpen met een kortere behuizing en het taps toelopend tot een dikte van 5 mm. Dit maakte de iMac professioneler.

De volgende generatie iMacs bevatte unibody -ontwerpen. Dit betekende dat meer materiaal in elke machine werd gebruikt, inclusief het display.

Het ontwerpteam gebruikte ook een plasma -depositieproces om het display 75% minder reflecterend te maken. Dit betekende dat de iMac dunner zou kunnen zijn en de randen konden worden gelast met behulp van wrijvings-stir lassen.

Een andere grote verandering met de iMac was dat het was gebundeld met een nieuw pro -toetsenbord en muis. Deze bleken extreem populair te zijn.

Uiteindelijk werd de iMac een van de meest verkochte computers in de geschiedenis van Kerstmis.

Veelzijdigheid

De Apple iMac is een geweldige alles-in-één desktopcomputer. Hoewel het niet concurreert met de overvloed aan laptops op de markt, doet het een behoorlijke taak bij het maximaliseren van de efficiëntie van uw werkruimte. Het is ook een uitstekende keuze voor zowel novicen als power -gebruikers.

Afgezien van het lovenswaardige ontwerp, is de iMac een van de krachtigste computers op de markt. In tegenstelling tot laptops en tablets kunnen IMAC -gebruikers kiezen uit de nieuwste Intel -processors. Hierdoor kunnen ze de voordelen van desktop computing ervaren zonder het forse prijskaartje. Ze hebben ook toegang tot draadloze connectiviteit waarmee ze in gebruik kunnen blijven, zelfs als ze niet op kantoor zijn.

Hoewel de iMac niet de eerste keuze is voor Power -gebruikers, is dit de juiste keuze voor de juiste consument. Van de indrukwekkende reeks grafische kaarten tot zijn indrukwekkende reeks geheugen, het is een trefzekere manier om uw productiviteit te verhogen. Om uw workflow te maximaliseren, wordt het geleverd met een set gekleurde bijpassende accessoires. Deze omvatten een muis, een optische schijf, een externe harde schijf en een USB 3.0 -poort. Voor degenen die wat extra hulp nodig hebben, biedt iMac een aantal gratis trainingssessies. Hierna kunt u er zeker van zijn dat u uw spullen kent. IMAC -eigenaren kunnen ook genieten van een aantal gratis Mac OS X -upgrades die hun machines zo soepel laten draaien als een fijne wijn.

Als u op zoek bent naar een nieuwe machine om uw oude bureaublad te vervangen, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe bureaubladvervanging, zult u onder de indruk zijn van de indrukwekkende line -up van de iMacs. Gelukkig kun je er een in handen krijgen in de VS, het VK, Canada, Mexico en het Caribisch gebied.

Wederverkoopwaarde

Als u een gebruikte iMac verkoopt, zijn er een paar dingen die u moet weten over hoe het waard is. U kunt een uitstekend rendement op uw investering behalen door deze goed te verkopen. En er zijn tal van manieren om dit te doen.

Eerst moet u begrijpen hoe de wederverkoopwaarde van een Mac zich verhoudt tot een Windows -pc. Het eerste wat u moet onthouden, is dat Macs veel duurder zijn dan pc’s. Zelfs een basismodel kost minimaal $ 1.000, en een meer geavanceerde machine kan gemakkelijk de duizenden tegenkomen.

Een ander ding dat je in gedachten moet houden, is de hoeveelheid tijd die je je Mac hebt gehad. Als je het een paar jaar geleden hebt gekocht, zal de wederverkoopwaarde niet zo geweldig zijn. Als u het het afgelopen jaar of meer echter hebt gehad, zal het waarschijnlijk zijn waarde behouden.

Het is ook een goed idee om de huidige markt te overwegen. Het kan zijn dat er veel vraag naar is dat er een bepaalde specificatie of model is, of dat u een betere deal krijgt als u deze aan een koper in een andere regio verkoopt. Dit zal een factor zijn bij het instellen van uw prijs.

Ten slotte kunt u uw MacS -wederverkoopwaarde verbeteren door uw RAM en harde schijf te upgraden. Hoewel dit geen nettowinst garandeert, zorgt het ervoor dat uw machine goed blijft werken.

Een van de beste plaatsen om een gebruikte iMac te verkopen is op eBay. Een snelle zoektocht van de site zal een aantal aanbiedingen ter sprake brengen voor Macs die klaar zijn om te gaan. Dit betekent natuurlijk dat je veel tijd en moeite moet besteden.

Voor een meer gestroomlijnd proces kunt u een service zoals CashForyourMac gebruiken. Nadat u ze uw iMAC -modelnummer en -conditie hebt gegeven, bieden ze u een directe, elektronische betaling.

Beveiligingsfuncties

Macs hebben veel ingebouwde beveiligingsfuncties. Deze omvatten de Gatekeeper -functie, die ervoor zorgt dat de beveiliging van een app voordat deze wordt uitgevoerd. Het beschermt ook tegen kwaadaardige software.

Apple heeft een grote benadering van systeembeveiliging gevolgd. Dit omvat een verplichting om geen persoonlijke gegevens aan derden te verkopen. Bovendien introduceert het bedrijf nieuwe functies. Het heeft bijvoorbeeld beveiligingssleutels aangekondigd voor Apple ID, die beschikbaar zullen zijn in 2023.

Een andere belangrijke stap in de richting van beveiliging is de implementatie van coderingsversnellingshardware van appels. In het bijzonder bevindt de T2 -coprocessor zich in het midden van het PCIe/NVME -pad. Dit vermindert fysieke aanvallen op SSD -geheugenchips.

Appels Macs kunnen worden ingesteld om een toegangscode te vereisen om er toegang toe te krijgen. Bovendien zal de computer automatisch verdachte bestanden in quarantaine zetten. Als het gecompromitteerd wordt, kan de computer het probleem oplossen zonder de kernfuncties te beïnvloeden.

Bovendien worden de iMac Pro en MacBook Pro met Touch Bar geleverd met een speciale beveiligingschip. De T2-chip maakt verwerking op de apparaat mogelijk, waardoor het risico op hacking en gegevensonderzoek wordt verminderd.

Apple maakt ook IMessage Contact Key Verificatie mogelijk, die wereldwijd beschikbaar zal zijn in 2023. Deze functie helpt ervoor te zorgen dat de Apple ID door de juiste persoon wordt gebruikt.

Afgezien hiervan hebben de iMac Pro en MacBook Pro de mogelijkheid om opslag te coderen. Gegevens die in deze opslag zijn opgeslagen, worden gecodeerd met behulp van een unieke identificatie die is opgeslagen in de T2 -coprocessor.

Bovendien was de IMAC Pro de eerste Mac die een nieuwe beveiligingsprocessor introduceerde. Deze processor wordt gebruikt om ongeautoriseerd wissen van Macs te voorkomen.

Hoewel Macs minder kwetsbaarheden hebben dan Windows, zijn ze niet immuun voor malware. Virussen, ransomware en Trojaanse paarden kunnen een Mac aanvallen.

Mangroove.nl
Logo