Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

20.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

02 maart 2021

Aantal paginas

312

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Chris Guillebeau

Hoofduitgeverij

Kosmos Uitgevers

Eerste Vertaler

Marike Groot

Editie

2

Gewicht

402 g

Product breedte

140 mm

Product hoogte

26 mm

Product lengte

213 mm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

140 mm

Verpakking hoogte

26 mm

Verpakking lengte

213 mm

EAN

9789021582788

Categorieën

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Persoonlijke financiën Populaire psychologie Bedrijfsorganisatie Ondernemerschap MKB & ZZP Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: december 4, 2023 3:08 am Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wil je extra geld verdienen naast je vaste baan? Iets doen waar je passie ligt? In dit boek legt Chris Guillebeau je uit hoe makkelijk en leuk het is om een ‘side hustle’ te beginnen.

Een side hustle is een project waar je hart sneller van gaat kloppen en dat je start zonder je huidige baan op te zeggen. Niet als hobby, maar als een onderneming waarvan je zelf de baas bent en waarmee je inkomsten genereert. Het verrijkt je leven en je maakt jezelf minder afhankelijk van die ene baan.

Chris Guillebeau, auteur van De 100 euro Startup, laat je in dit boek zien hoe je op een eenvoudige manier in slechts 27 dagen van idee (of passie) naar actie, en zelfs een extra inkomen, komt. Je hoeft voor je side hustle echt geen opleiding bedrijfskunde te hebben gehad of een onderneminsplan te maken. Begin met een activiteit, volg je hart en gebruik je brains. That’s all.

De Side Hustle is een praktische gids voor mensen die op zoek zijn naar meer vrijheid, plezier in wat ze doen en een plan B. Ook nu baanzekerheid steeds minder vanzelfsprekend is, is een side hustle niet alleen een verrijking, maar is het ook van groot belang om meerdere opties te hebben.

Mangroove.nl
Logo