Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

7.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

02 maart 2021

Aantal paginas

194

Ebook Formaat

Adobe ePub

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Chris Guillebeau

Hoofduitgeverij

Kosmos Uitgevers

Eerste Vertaler

Marike Groot

Lees dit ebook op

Android (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)

Editie

1

Studieboek

Nee

EAN

9789021582795

Categorieën

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Persoonlijke financiën Populaire psychologie Bedrijfsorganisatie Ondernemerschap MKB & ZZP Boeken

Boek ebook of luisterboek

Ebook

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: november 30, 2023 2:03 am Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wil je extra geld verdienen naast je vaste baan? Iets doen waar je passie ligt? In dit boek legt Chris Guillebeau je uit hoe makkelijk en leuk het is om een ‘side hustle’ te beginnen.

Een side hustle is een project waar je hart sneller van gaat kloppen en dat je start zonder je huidige baan op te zeggen. Niet als hobby, maar als een onderneming waarvan je zelf de baas bent en waarmee je inkomsten genereert. Het verrijkt je leven en je maakt jezelf minder afhankelijk van die ene baan.

Chris Guillebeau, auteur van De 100 euro Startup, laat je in dit boek zien hoe je op een eenvoudige manier in slechts 27 dagen van idee (of passie) naar actie, en zelfs een extra inkomen, komt. Je hoeft voor je side hustle echt geen opleiding bedrijfskunde te hebben gehad of een onderneminsplan te maken. Begin met een activiteit, volg je hart en gebruik je brains. That’s all.

De Side Hustle is een praktische gids voor mensen die op zoek zijn naar meer vrijheid, plezier in wat ze doen en een plan B. Ook nu baanzekerheid steeds minder vanzelfsprekend is, is een side hustle niet alleen een verrijking, maar is het ook van groot belang om meerdere opties te hebben.

Mangroove.nl
Logo