Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Dé ORIGINELE Zweedse Yantra Spijkermat – Acupressuurmat Paars – Large + GRATIS Yantraringetjes t.w.v. 6,95

Kleur

Paars

EAN

7350048306163

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Doelgroep

Alle leeftijden

Geslacht

Unisex

Medisch hulpmiddel

Nee

Type gezondheidsproduct

Medisch hulpmiddel

Categorieën

Gezondheid Afslanken Afslankhulpmiddelen Afslankbroekjes

Merk

Yantra

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 2, 2023 11:20 am Meer informatie
SKU: 9200000007561490 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Dé ORIGINELE Zweedse Yantra Spijkermat – Acupressuurmat Paars – Large + GRATIS Yantraringetjes t.w.v. 6,95

Het principe dat al duizenden jaren bestaat om spanningen te verminderen!

20 minuten per dag kan volstaan

de Originele Yantra spijkermat is een HOOGWAARDIG product, en dat voel je!

De Yantra Mat is geschikt voor iedereen die meer energie wil! Als u gestressed bent of slecht slaapt of vermoeid bent – als u spierspanning voelt, stijfheid, hoofdpijn, rug of nekpijn – of als u gewoonweg een betere en diepere slaap wilt, dan is de Yantra Mat iets voor u.

De Yantra Mat heeft 11.550 doeltreffende acupressuurpunten. Als u op de Yantra Mat ligt, wordt uw gewicht gelijk verdeeld over al deze contactpunten. Dit zorgt voor optimaal effect en gemak.
Drukpunten = 11.550
Bloemen = 348
Buitenafmetingen = 80cm x 51cm
Oppervlak met drukpunten = 75cm x 54cm

De Large Mat heeft 11.550 contactpunten.

De hoes van de mat is vervaardigd van 100% katoen. De puntige bloemen zijn gemaakt van 100% niet-giftige ABS-kunststof (zoals LEGO-blokken).

De Yantra Mat is geschikt voor iedereen die meer energie wil!

Als u gestressed bent of slecht slaapt of vermoeid bent – als u spierspanning voelt, stijfheid, hoofdpijn, rug of nekpijn – of als u gewoonweg een betere en diepere slaap wilt, dan is de Yantra Mat iets voor u. De mat is ideaal als u lijdt aan stress, slecht slaapt, zich futloos of gespannen voelt, last heeft van stijfheid, hoofdpijn, rug- of nekpijn of als u gewoon helemaal tot rust wil komen.

Wat gebeurt er in mijn lichaam?

De mat zou de doorbloeding van de spieren en organen verbeteren, waardoor de zuurstoftoevoer stijgt. De bloeddruk daalt en onder invloed van de pijnprikkels die de hersenen ontvangen maakt het lichaam gelukshormonen aan. De endorfine en oxytocine die vrijkomen in het lichaam hebben een ontspannend effect. Daardoor is de Yantra Mat bijzonder geschikt voor mensen met slaapproblemen. U heeft meer energie en bent alerter. Uw bloeddruk daalt en u voelt zich gewoon beter. Veel gebruikers meldden een verlichting van hun pijnklachten en een betere nachtrust.

Op de achterkant van deze acupressuurmat prijkt het prachtige Yantra-symbool. De mat is niet alleen geschikt om op te liggen maar ook voor uw dagelijkse meditatie. U kan de Yantra Mat met de lussen aan de muur hangen.

Basishoudingen

Houding 1: ruglig Leg de mat op een vlakke ondergrond. Leg indien mogelijk een kussen onder uw nek. Dit stimuleert de acupressuurpunten langs de wervelkolom en kan rugklachten verlichten.

Houding 2: buiklig Ga op uw buik liggen zoals afgebeeld. Dit bevordert de stofwisseling en verlicht spanningen in het middenrif en de ademhalingsspieren.

Houding 3: zijlig Ga voorzichtig liggen met uw wang op de mat. Gebruik eventueel een dun laken als dit onaangenaam aanvoelt. Deze houding neemt spanningen in de nek en kaak weg.

Houding 4: zittend U kan de mat op een gewone stoel of zetel gebruiken of gaan liggen met de mat onder uw zitvlak. Deze houding helpt om spanningen in de lendenstreek en het zitvlak te verlichten.

Relaxatieprogramma:

Met deze basishoudingen kan u uw eigen relaxatieprogramma op maat samenstellen. Bijvoorbeeld: 10 minuten in ruglig + 10 minuten in buiklig + 10 minuten zitten + 5 minuten op uw linkerzij + 5 minuten op uw rechterzij + 10 minuten in ruglig. Omdat er afvalstoffen vrijkomen in uw lichaam, raden wij aan na afloop van het programma water te drinken. Neem ruim de tijd om tot rust te komen en te recupereren.

Dé ORIGINELE Zweedse Yantra Spijkermat – Acupressuurmat Paars – Large + GRATIS Yantraringetjes t.w.v. 6,95
Dé ORIGINELE Zweedse Yantra Spijkermat – Acupressuurmat Paars – Large + GRATIS Yantraringetjes t.w.v. 6,95
Mangroove.nl
Logo