Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

De ondernemende ondernemer

17.95

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

01 november 2010

Aantal paginas

98

Illustraties

Met illustraties

Hoofdauteur

Martijn P. Driessen

Hoofduitgeverij

Pumbo.Nl B.V.

Editie

5

Gewicht

274 g

Product breedte

17.20 cm

Product hoogte

1 cm

Product lengte

24.20 cm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

172 mm

Verpakking hoogte

10 mm

Verpakking lengte

242 mm

EAN

9789081101950

Categorieën

Managementboeken Bedrijfsorganisatie MKB & ZZP Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: december 4, 2023 2:51 am Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

De ondernemende ondernemer 5e druk is een boek van Martijn Driessen uitgegeven bij Pumbo.Nl B.V.. ISBN 9789081101950

Droom je wel eens over ondernemer worden, of ben je het al, dan geeft De ondernemende ondernemer je nieuwe inspiratie en motivatie. Het gaat in op wat ondernemerschap is en wat je er voor nodig hebt. Het legt de psychologie van de ondernemer bloot. Het bespreekt de kwaliteiten die noodzakelijk zijn voor succes en hoe je die kunt ontwikkelen.

Ondernemer ben je als je een eigen bedrijf hebt en runt voor eigen rekening en risico. Maar dat zegt nog niets over hoe ondernemend je bent. Dit boek leert je hoe je jezelf kunt ontwikkelen tot een ondernemende ondernemer, een entrepreneur.

De ondernemende ondernemer is gebaseerd op het uitgebreide promotie-onderzoek van Martijn Driessen. Tien jaar geleden startte hij het onderzoek naar ondernemerschap. Wat is het en welke persoonskenmerken maken van iemand een succesvolle ondernemer? Basis van zijn onderzoek is het Ondernemers Competentie Model. Het model bestaat uit vier hoofdelementen: Motivatie, Persoonskenmerken, Kwaliteiten en Kennis. Dit model wordt helder en luchtig beschreven in dit boek en rijkelijk aangevuld met praktische tips, anekdotes en boeiende verhalen van ondernemers. Zij vertellen eerlijk en openhartig hun verhaal en welke eigenschappen en kwaliteiten bijgedragen hebben aan hun succes en falen.

Dr. Martijn Driessen startte tien jaar geleden met zijn promotieonderzoek en richtte toen ook zijn eigen bedrijf Entrepreneur Consultancy op. Met als eerste product de E-Scan Ondernemerstest. Het bedrijf is uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming met vestigingen in het buitenland. Kern van de dienstverlening is persoonlijke en financiële coaching aan ondernemers. Door een unieke combinatie van controlling en coaching dagen zij ondernemer én onderneming uit ondernemender te worden.

De ondernemende ondernemer
De ondernemende ondernemer
Mangroove.nl
Logo