Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

7.90

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

10 december 2020

Aantal paginas

608

Illustraties

Met illustraties

Hoofdauteur

Mark Koster

Hoofduitgeverij

Balans, Uitgeverij

Editie

1

Gewicht

910 g

Product breedte

151 mm

Product hoogte

40 mm

Product lengte

231 mm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

151 mm

Verpakking hoogte

40 mm

Verpakking lengte

231 mm

EAN

9789463820257

Categorieën

Mens & Maatschappij Kunst & Fotografie Biografieën & Waargebeurd Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Media & Entertainment Entertainment Sociologie Radio Televisie Boeken

Periode

ca. 2000-heden

Select-bezorgopties

Vandaag Bezorgd, Vandaag Ophalen, Avondbezorging, Zondagbezorging, Gratis verzending

Boek ebook of luisterboek

Boek

Laatste prijs update: september 22, 2023 7:43 pm Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

In dit familie-epos schetst Mark Koster aan de hand van vier generaties De Mol hoe één familie nu al decennialang bepaalt wat wij aan nieuws, muziek en vermaak krijgen voorgeschoteld.

‘Een voortreffelijke biografie over de familie De Mol haalt indrukwekkend veel boven water over de machtige en notoir gesloten familie.’ **** – NRC
Van Medisch Centrum West tot Big Brother, van Koffietijd tot The Voice en van LINDA. tot Talpa. John, Linda en Johnny de Mol zijn overal. Zij zijn de grote spelers van de entertainmentindustrie. Op dit moment bezit John de Mol, een van de rijkste en machtigste Nederlanders, een handvol radiostations, een tv-zender, een persbureau, een magazine, muziekrechten en data van 7,5 miljoen Nederlanders. En nog altijd breidt hij zijn imperium uit. Zijn ambitie is een multimediaal bedrijf dat op tv, radio en online de strijd aan kan met giganten als Google, Facebook, Netflix en Amazon.
Maar waar komt het enorme succes van de familie eigenlijk vandaan? Hoe kon de ambitieuze en gedreven John de Mol uitgroeien tot de gevreesde mediamagnaat van vandaag, aan het hoofd van een ware dynastie? Hoe werden de De Mols opgevoed? Wat drijft hen? Hoe ze zijn geworden tot wie ze nu zijn?
Op zoek naar antwoorden op deze vragen dook Mark Koster in de familiegeschiedenis. Hij kreeg toegang tot het persoonlijke archief en sprak met hoofdrolspelers en hun inner circle. In dit fascinerende en onthullende familie-epos schetst hij aan de hand van vier generaties De Mol hoe een hyperambitieuze familie via netwerken, werklust en zakelijk opportunisme haar dromen wist waar te maken en nu al decennialang bepaalt wat wij aan nieuws, muziek en vermaak krijgen voorgeschoteld.

Mangroove.nl
Logo