Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

De Allergrootste

22.00

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

15 juni 2022

Aantal paginas

608

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Davide Morosinotto

Hoofdillustrator

Rebecca Dautremer

Hoofduitgeverij

Pelckmans

Editie

1

Gewicht

845 g

Product breedte

138 mm

Product hoogte

50 mm

Product lengte

215 mm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

138 mm

Verpakking hoogte

50 mm

Verpakking lengte

215 mm

EAN

9789464290370

Categorieën

Young Adult Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Type boek

Hardcover

Laatste prijs update: november 30, 2023 8:00 pm Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

Kanton, 1770. De zesjarige Yu heeft haar ouders nooit gekend. Ze werkt in het theehuis van de opvliegende Bai Bai, die elke gelegenheid aangrijpt om haar te vernederen of te slaan. Op een dag ontmoet Yu haar leeftijdgenootje Li Wei, een jongen die bedreven is in de krijgskunst. Yu vraagt hem om haar te leren vechten. Dat het meisje talent heeft, is meteen duidelijk.

Als Yu enkele jaren later ontvoerd wordt door de bloeddorstige piraten van Gouden Draak, zijn het haar vechtkunsten die haar leven redden. In plaats van haar te doden, neemt Gouden Draak haar op in de bemanning. Dit is het begin van Yu’s leven als piraat. Op negentienjarige leeftijd wordt ze commandant van een hele vloot, die algauw meer dan honderd schepen telt. Haar naam terroriseert de Chinese Zee, haar macht lijkt eindeloos.

Maar Yu’s roem heeft haar een even krachtige als mysterieuze vijand bezorgd… Een vijand die nergens voor terugdeinst en één doel voor ogen heeft: het vernietigen van de wushu van Lucht en Water, de legendarische vechtkunst waar Yu de allergrootste meester in is.

Een adembenemend avontuur en een buitengewone coming-of-ageroman, geinspireerd op het waargebeurde verhaal van Ching Shih, die het bevel voerde over de grootste piratenvloot aller tijden.

De Allergrootste
De Allergrootste
Mangroove.nl
Logo