Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

7.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

06 februari 2021

Aantal paginas

253

Ebook Formaat

Adobe ePub

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Chris Guillebeau

Hoofduitgeverij

Kosmos Uitgevers

Lees dit ebook op

Android (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)

Editie

1

Studieboek

Ja

EAN

9789021579467

Categorieën

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Persoonlijke financiën Populaire psychologie Bedrijfsorganisatie Ondernemerschap MKB & ZZP Boeken

Boek ebook of luisterboek

Ebook

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: november 30, 2023 1:57 am Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

Bestsellerauteur Chris Guillebeau laat in de ‘100 euro Startup’ zien hoe je met slechts 100 euro voor jezelf kunt beginnen en succesvol kunt zijn! Doe het en stap uit die ratrace.

Je hoeft niet langer van negen tot vijf voor een baas te werken om je hypotheek en jaarlijkse vakantie te betalen. Stap uit de ratrace en begin voor jezelf!

In ‘De 100 euro Startup’ laat ondernemer en bestsellerauteur Chris Guillebeau zien hoe dat voor iedereen binnen handbereik is. Hij deelt cruciale inzichten van mensen die met 100 euro of minder een eigen bedrijf begonnen, waarmee ze nu 50.000 euro of meer verdienen. Alleen nog maar werken omdat het je gelukkig maakt is mogelijk voor iedereen. Zet je passie om in winst en creëer een onafhankelijker en zinvoller leven.

De 100 euro Startup
De 100 euro Startup
Mangroove.nl
Logo