D-Link IP camera DCS-8300LH

Of je nu thuis of onderweg bent, met de mydlink Full HD WiFi Camera en de gratis mydlink app kun je jouw woning dag en nacht in de gaten houden via duidelijke, gedetailleerde 1080pbeelden. Bescherm een groter deel van je huis met een 137° groothoeklens, gebruiksvriendelijke geluids en bewegingsdetectie, gratis cloudopslag en heldere 2weg audio.
Full HD 1080p, dag en nacht
Bekijk foto’s en video’s in hoge resolutie en kom dichterbij met 4x digitale zoom. Dankzij ingebouwd infrarood nachtzicht zie je ook tot wel 5 meter ver in het donker.
Flexibiliteit met cloudopname
Sla foto’s en video’s op in de beveiligde mydlink cloud, lokaal op een microSD kaart, of op je telefoon of tablet. Zo heb je altijd toegang tot jouw opgenomen beveiligingsbeelden.
Geluids- en bewegingsdetectie
De DCS-8300LH scant op bewegings- en geluidsveranderingen, waarschuwt via een melding op je mobiele telefoon of tablet en begint automatisch met opnemen. Pas instellingen aan en werk samen met andere mydlink apparaten.
2-weg audio
Praat en luister via in het ontwerp geïntegreerde luidsprekers en een ingebouwde microfoon om geluiden te detecteren. Zo communiceer je bijvoorbeeld met je kinderen of huisdieren als je niet thuis bent.
Compacte Smart Home compatibel IP camera
Discreet klein formaat, lichtgewicht, met een witte voet. Werkt met mydlink Smart Home apparaten, Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT.

 

Prijs: 105.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!