Contact

Mangroove.nl is een website van Koopgo.nl. Ons bedrijf richt zich op het vergelijken van producten en consumenten wegwijs te maken op het internet. Op dit moment is het alleen mogelijk om contact met ons op te nemen via email info (at) mangroove.nl.

Mangroove.nl verkoopt niet zelf producten. Mocht je klachten hebben over een product of niet tevreden zijn over je aankoop. Dan dien je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Mangroove.nl richt zich enkel op de oriënterende fase in het aankoop proces. In dit geval het vergelijken van prijzen.

Prijzen vergelijken
Het vergelijken van prijzen is een complexe taak. De hoeveelheid producten die tegenwoordig worden aangeboden worden op het internet, zorgen ervoor dat we ook dagelijkse prijswijzigingen hebben. De grote hoeveelheid data proberen we dan ook elke dag zo snel mogelijk te verwerken. Helaas komt het voor dat we dit niet tijdig doen, waardoor de prijs van de webwinkel anders is dan dat wij hebben getoond. Dit gebeurd niet express en is niet om jou als consument te misleiden. Wanneer dit voorkomt, zijn wij nog niet in de gelegenheid geweest om de gewijzigde prijs aan te passen. Elke dag doen we ons best om Mangroove.nl operationeel met de juiste gegevens te houden.
Wij bepalen ook niet de prijs voor een product, dit doet de webwinkel zelf. De prijs die de webwinkel vraagt voor een product is dan ook de daadwerkelijke aanschaf prijs.

Mangroove.nl
Logo