Connected Kids smartwatch K01 (Donkerblauw)

Veiligheid voorop
Wil jij je kind veilig de wereld laten ontdekken en toch weten waar ze zijn? Dat kan met de Connected Kids K01 smartwatch. Dankzij een GPS-verbinding en een SIMkaart houdt je eenvoudig in de gaten waar jouw kind zich bevindt, stuur je gemakkelijk spraakberichtjes en kun je zelfs bellen met jouw kind via de smartwatch!
Alles onder controle
Je kunt via de Connected Company App eenvoudig op elk moment zien waar jouw kind zich bevindt. Iedere minuut stuurt de K01 via GPS door waar jouw kind is, waarbij je tussendoor ook zelf via de app de locatie op kan vragen. Je kunt jouw kind ook bellen via de smartwatch. Stuur bijvoorbeeld een spraakberichtje dat het eten klaar is, of bel jouw kind om te zeggen dat hij te ver van huis gaat. Het is namelijk ook mogelijk om Veilige Zones in te stellen, zoals bijvoorbeeld de omgeving rondom het huis en de school. Je krijgt dan automatisch een waarschuwing zodra jouw kind buiten die zones gaat.
SOS knop
Daarnaast heeft de Connected Kids K01 ook een SOS knop voor noodgevallen. Hiermee wordt met 1 druk op de knop direct contact opgenomen met een vooraf ingesteld telefoon nummer. Wordt er niet opgenomen, dan schakelt hij automatisch door naar het volgende nummer en je kunt tot 4 nummers installeren.
De Connected Kids werkt uitsluitend in combinatie met het abonnement van Connected Company en biedt service binnen de EU waardoor de smartwatch ook van pas komt op jouw vakantie.
Mogelijkheden
Lokaliseren van de smartwatch
Sturen van spraakberichtjes
Bellen naar de smartwatch
Meldingen krijgen als jouw kind buiten de Veilige Zone gaat
Zien van de afgelegde route
SOS knop waarmee jouw kind direct een noodsignaal kan versturen
Stappenteller en calorieënteller
Abonnement
De Connected Kids K01 werkt in combinatie met een abonnement. Dit abonnement is al verkrijgbaar vanaf € 0,15 per dag bij een 2 jaar contract. Connected Company biedt ook een jaar contract aan van €0,18 per dag en een maandelijks opzegbaar contact van €0,22 per dag. Met het abonnement krijg je volledige toegang tot het platform en ook het gebruik van data voor de het lokaliseren van de smartwatch en het versturen van spraakberichten vallen binnen het abonnement. Het bellen gaat via een prepaid tegoed. Voor het activeren van het abonnement betaal je eenmalig € 19,95. Alles om de K01 te activeren en te kunnen gebruiken wordt in de verpakking geleverd. Je kunt dus snel en eenvoudig aan de slag!

 

Prijs: 129.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...