Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

24.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

01 november 2022

Aantal paginas

344

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Splinter Chabot

Hoofduitgeverij

Podium

Editie

1

Gewicht

638 g

Product breedte

150 mm

Product hoogte

38 mm

Product lengte

221 mm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

150 mm

Verpakking hoogte

38 mm

Verpakking lengte

221 mm

EAN

9789463811675

Categorieën

Mens & Maatschappij Literatuur & Romans Biografieën & Waargebeurd Literaire romans Sociale & Ethische kwesties Sociale groepen Discriminatie LGBT Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Duurzaamheid

Duurzamer boek

Laatste prijs update: september 22, 2023 4:37 pm Meer informatie
Uw recensie toevoegen

Gelimiteerde, genummerde cadeau-editie

CONFETTIREGEN is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Als in een sprookjeswereld. Eenmaal op school komt hij erachter dat zijn enthousiasme volgens sommigen gekooid moet worden, dat sommige kleren alleen voor meisjes bestemd zijn en dat verliefdheid ingewikkelder is dan een hartje tekenen. Aan de hand van drie bepalende ontmoetingen in zijn jeugd, komt Wobie steeds meer over zichzelf te weten. Naarmate hij ouder wordt ontdekt hij langzaam maar zeker dat hij anders is dan zijn broers, anders dan zijn meeste klasgenoten, anders dan wie hij dacht te zijn. Anders dan wie hij wilde zijn. Langzaam sluipt er een grijze mist in zijn leven, en begint hij iets te ontdekken dat eerst genegeerd, vervolgens gevreesd, maar uiteindelijk gevierd wordt.
Sinds verschijnen in maart 2020 is CONFETTIREGEN uitgegroeid van bestseller tot everseller, met een enorme impact. Het boek werd verkozen tot nummer 1 in de Regenboog Top 100 en Chabot ontving de Winq Culture Award, de Jillis Bruggeman Penning en de Bob Angelo Ster van de Toekomst, onderscheidingen voor personen die zich vanuit hun publieke rol hebben ingezet om de positie van lhbti’ers te verbeteren.CONFETTIREGEN wordt verfilmd door Michiel van Erp en het boek is geselecteerd voor de Grote Lijsters op middelbare scholen.
CONFETTIREGEN is een bijzonder en belangrijk boek dat mensen generaties lang zal laten huppelen. Om het succes te vieren verschijnt Chabots geroemde debuut dit najaar in een bijzondere, gelimiteerde cadeau-editie.

Mangroove.nl
Logo