Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Christian Deluxe – Oorreiniger – Oorspuit – Oorsmeer verwijderaar – Oorsmeer verwijderen – Oorsmeer – Oren schoonmaken

9.99

EAN

8720589009486

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Niet van toepassing

Doelgroep

Alle leeftijden

Fabrikant Adres

No.1 Xinheng 3 Road, Cicheng Town Jiangbei District, 315036 Ningbo, Zhejian

Fabrikant Naam

Ningbo Albert Novosino Co

Gebruiksaanwijzing

Oorspuit gebruiksaanwijzing: spoel de spuit voor gebruik met warm water en zeep goed uit en laat deze drogen. Herhaal dit altijd tussen de gebruiksmomenten door. Plaats spuitkop op de bovenkant van spuit en draai met de klok mee de spuitkop op z’n plek. Reinig spuit met schoon water voor elk gebruik. Om spuit te vullen met lauw (handwarm) water, eerst spuit helemaal indrukken zodat er geen lucht meer in zit. Dan de plaatst u de spuitkop in het water en trekt u de spuit vol door plunjer uit te trekken tot spuit helemaal gevuld is. GEBRUIK NOOIT KOUD OF HEET WATER OM OREN TE REININGEN. NOOIT DE SPUIT GEBRUIKEN OM OREN MEE TE REINIGEN WANNEER SPUITKOP ER NIET OP ZIT. Schoonspuiten van de oren: Ga altijd zitten als u de oren gaat reinigen en houdt een kom of schaal onder uw oor. Het hoofd mag iets gekanteld worden richting het te reinigen oor. Zachtjes brengt u de spuitkop in uw oor. Druk nu langzaam de plunjer van de spuit zodat er water uit de spuitkop komt en het oor gespoeld wordt. Herhaal deze stappen totdat oor volledig gereinigd is. Reinig spuit en spuitkop grondig na gebruik. WAARSCHUWING: Dit product bevat kleine onderdelen die tot verstikking kunnen leiden. Uit de buurt houden van kleine kinderen. Niet gebruiken als: • Oorpijn of ontsteking aan het oor kanaal • Uitslag heeft aan het oor • Als u beschadigingen heeft aan het trommelvlies • Als u buisjes heeft • Als u reeds bent geopereerd bent aan de oren Heeft u een medische aandoening of 1 van de klachten zoals hierboven omschreven? Raadpleeg altijd uw arts als u twijfelt over het gebruik van de oorspuit.

Gewicht

22 g

Kleur

Transparant

Medisch hulpmiddel

Nee

Speciaal voor kinderen

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Type self care medicine

Niet van toepassing

Verpakking breedte

100 mm

Verpakking hoogte

25 mm

Verpakking lengte

160 mm

Verpakkingsinhoud

1x Christian Deluxe Oorreiniger – 3x Spuitkoppen (Blauw,Geel en Rood) – 1x handleiding

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Oor, Oog & Mond Oorreiniging

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Merk

Christian Deluxe

Laatste prijs update: december 1, 2023 10:17 am Meer informatie
SKU: 9300000071663409 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Christian Deluxe Oorspuit Reiniger
Veilig, comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Deze oorreiniger verwijdert hardnekkig oorsmeer uit verstopte oren met een zachte stroom water. Het uitspuiten van oren voorkomt schade aan trommelvliezen of oor kanalen. Deze spuit zorgt voor een comfortabele en veilige oorsmeerverwijdering in uw eigen huis. Deze oorspuit is zeer functioneel, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Door de hoge kwaliteit spuit en hoogwaardige meegeleverde siliconen spuitkopjes haalt U een zeer betaalbare en goede oorreiniger in huis.

360° spuitmondjes met viervoudige straal
Deze oorreinigingsset bevat een set van 3 spuitmondjes, met een viervoudige straal. Deze spuitmondjes zijn gemaakt van zachte siliconen en zijn kleur gecoördineerd, delen met anderen is dus niet nodig! Deze speciaal ontworpen dopjes zorgen voor een 360° toestroom van water om zelfs het meest hardnekkige oorsmeer los te maken en tegelijkertijd mild te zijn voor uw gehoorkanalen.

Zeer effectieve oorbescherming
Ontdek de oorreinigende kracht van een van de meest natuurlijke dingen die op aarde te vinden is: water! Dit is de meest effectieve methode om uw oren te reinigen, dit verbeterd uw gehoorkwaliteit vele malen beter.

Let op!
Bij twijfel van dit product altijd uw arts raadplegen voor gebruik. Gebruik niet tijdens ontstekingen, gaatjes in het trommelvlies of andere medische aandoeningen aan het oor.

Waarom kiest U voor de oospuit reiniger van Christian Deluxe?

▶ Hoogwaardige kwaliteit oorreinigerspuit
▶ Veilig in gebruik
▶ Kan in combinatie met olijf-, zonnebloem- of slaolie
▶ Makkelijk schoon te houden
▶ Makkelijk op te bergen
▶ Makkelijk mee op reis te nemen
▶ Eenvoudig zelf uw oren uitspuiten
▶ Siliconen spuitmondjes van hoge kwaliteit
▶ Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
▶ Snelle levertijd
▶ Niet goed? Geld terug!

Christian Deluxe – Oorreiniger – Oorspuit – Oorsmeer verwijderaar – Oorsmeer verwijderen – Oorsmeer – Oren schoonmaken
Christian Deluxe – Oorreiniger – Oorspuit – Oorsmeer verwijderaar – Oorsmeer verwijderen – Oorsmeer – Oren schoonmaken
Mangroove.nl
Logo