Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Catsan Smart Pack Kattenbakvulling – 2 Stuks van 4 liter

Biologisch afbreekbaar

Nee

Materiaal vulling

Kalk

Verpakkingsinhoud

2 x 4 liter Smart Pack

Geur toegevoegd

Geen geur toegevoegd

Klontvormend

Niet klontvormend

Geschikt voor kittens

Ja

Gewicht

3812 g

Inhoud

8 l

Product gewicht

8 kg

Productgewicht in consumenteneenheid CE

0 g

Verpakking breedte

238 mm

Verpakking hoogte

132 mm

Verpakking lengte

422 mm

EAN

7090459771685

Categorieën

Dieren Katten Kattenbakvulling Kattenbakken & kattenbakaccessoires

Merk

Catsan

Laatste prijs update: november 29, 2023 1:52 am Meer informatie
SKU: 9300000078412965 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Katten hebben doorgaans iets geheimzinnigs over zich. Maar als het om hygiëne gaat, laten deze dieren niets aan duidelijkheid te wensen over: alleen wanneer alles aangenaam schoon is, voelen ze zich bij u thuis pas echt goed in hun vel.

Daarom is er CATSAN® Smart Pack™ dat zorgt voor een aangename én schone kattenbak die perfect aansluit op de strenge hygiënische eisen van uw kat. CATSAN® Smart Pack™ is de eerste kant-en-klare verpakking voor in de kattenbak. Dankzij zijn unieke vormgeving kan jede Smart pack™ heel gemakkelijk over de randen van de kattenbak rollen. En door de flexibele elastieken past de zak in principe in elke kattenbak.

De CATSAN® Smart Pack™ bestaat uit een combinatie van CATSAN® Hygiëne Plus® korrels en een super absorberende kernlaag. Deze kernlaag absorbeert de vloeistof, zet deze om in een gel en houdt deze vast voor een perfecte hygiëne. CATSAN® Smart Pack™ gaat de ontwikkeling van geurtjes daarom nog sneller tegen en zorgt ervoor dat de kattenbak voor een langere tijd niet alleen schoner, maar ook droger blijft. Precies zoals jouw kat dat wil!

Na 7-10 dagen (afhankelijk van persoonlijk gebruik) kunt u de Smart Pack™ op een handige en hygiënische manier verwijderen. Je hoeft enkel de randen naar elkaar toe te trekken en het als een builtje vast te binden en bij het afval te gooien. Zo blijft de kattenbak altijd schoon én droog, en beantwoordt hij perfect aan de strengste normen op het vlak van hygiëne.

Inhoud: 2x 4 liter

Catsan Smart Pack Kattenbakvulling – 2 Stuks van 4 liter
Catsan Smart Pack Kattenbakvulling – 2 Stuks van 4 liter
Mangroove.nl
Logo