Carmen stijltang Sensor Ionic CR 5270

De Carmen Sensor Straightener CR 5270 is de perfecte stijltang voor dagelijks gebruik dankzij de speciale sensor techniek! Deze sensor techniek zorgt ervoor dat je haar minder snel beschadigt omdat de sensor in de stijltang de hydratatie van je haar meet, en hier de temperatuur op aanpast. Stel daarnaast ook de juiste temperatuur in voor jouw haartype, met als resultaat: super steil en gezond uitziend haar.
ION-technologie
Daarnaast is de ionen-technologie een aanwinst voor deze stijlvolle stijltang. Deze technologie zorgt voor glanzend en vooral antistatisch haar! Zeker in de winter kun je geregeld last hebben van statisch haar en daarom is de ionen-technologie zo handig.
Binnen 15 seconden opgewarmd
Ervaar zelf de keramisch gecoate platen van de stijltang. Zonder enige moeite glijdt de stijltang door het haar en wordt het perfect gestyled. Binnen 15 seconden is de stijltang klaar voor gebruik. De duidelijke LCD display laat de verschillende temperaturen zien. Met maar liefst 5 temperatuurstanden van 170 graden tot 230 graden, is de stijltang dus ook geschikt voor fijner, kwetsbaarder of dunner haar.

 

Prijs: 67.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!