Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Calmind Aura [incl. E-book] – Royal Silver – Anti Rook Ketting – Nicotinevervangers – Stoppen met Roken – Alternatief voor Nicotine Pleisters

59.95

Risicowaarschuwing

Bij zwangerschap overleg met arts

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie

nvt

Bijzondere Bewaarvoorschriften

nvt

CE markering

Niet van toepassing

Contra indicaties niet gebruiken bij

Bij zwangerschap alleen in overleg met je arts.

Fabrikant Adres

Nederweert

Fabrikant Naam

Calmind

Gebruik tijdens borstvoeding

Ja, in overleg met arts

Gebruik tijdens zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Gebruiksaanwijzing

Zie calmind.eu/stop-met-roken

Gewicht

100 g

Homeopatisch

Nee

Indicaties Werkt tegen

Stress & Angst

Ingrediënten

nvt

Maximale bewaartemperatuur

0 °C

Medisch hulpmiddel

Nee

Mg nicotine

0.0 mg

Minimum leeftijd

6

RVH Number

nvt

Substantie

Pleisters

Type self care medicine

Niet van toepassing

Verpakking breedte

8 cm

Verpakking hoogte

3 cm

Verpakking lengte

8 cm

Verpakkingsinhoud

Aura hanger in de kleur Onxy Black, uitgevoerd in stevig 316 roestvrij staal. Ideaal voor langdurig en intensief gebruik. Bijpassende verstelbare unisex box ketting in de kleur Onyx Black (61 – 68,5cm), uitgevoerd in stevig 304 roestvrij staal.

Werkzame stoffen

nvt

EAN

8720299906532

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Nicotinevervangers

Merk

Calmind

Geschikt voor zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Geschikt voor borstvoeding

Ja, in overleg met arts

Laatste prijs update: december 8, 2023 1:47 am Meer informatie
SKU: 9300000126429121 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Stel je even voor, een leven zonder sigaretten. Dat is vanaf nu sneller mogelijk met de Calmind Aura ademhalingstrainer!

Heb je het gevoel dat je niet zonder een sigaret kunt, maar zou je graag willen stoppen met roken? Calmind Aura is de oplossing voor jou. Deze luxueuze ketting begeleidt je ademhaling en helpt je te ontspannen zonder nicotine of andere schadelijke stoffen.

De Calmind Aura is speciaal ontworpen voor rokers die op zoek zijn naar een alternatief dat net zo bevredigend is als een sigaret, maar zonder de negatieve gevolgen voor de gezondheid. Met Calmind Aura kun je gemakkelijker stoppen met roken en tegelijkertijd genieten van een rustgevende ervaring die je helpt te ontspannen.

Kies net als velen anderen voor een gezondere levensstijl zonder opofferingen te doen, met Calmind Aura.

Wist je dat: Uit onderzoek blijkt dat het doen van de juiste diepe ademhalingen de drang naar sigaretten significant vermindert.

Zie voor meer informatie: calmind.eu/stop-met-roken

Hoe werkt de Calmind Aura voor mij?

Er zijn verschillende onderzoeken die aantonen dat ademhalingsoefeningen kunnen helpen bij het stoppen met roken. Een van de belangrijkste redenen waarom mensen blijven roken is omdat ze verslaafd zijn aan nicotine, een stof die het beloningscentrum in de hersenen activeert en een gevoel van genot geeft. Dit terwijl nicotine juist chronische hyperventilatie in de hand werkt en op de lange termijn dus voor meer onrust en spanning zorgt.

“Nicotine lijkt rustgevend, maar zorgt juist voor meer onrust en spanning.”

Uit onderzoek blijkt dat rokers die regelmatig ademhalingsoefeningen doen significant meer kans hebben om succesvol te stoppen met roken dan rokers die niet bewust zijn van hun ademhaling. Het werkt zo: als je ademhalingsoefeningen doet, maken je hersenen natuurlijke endorfinen aan. Dit is vergelijkbaar met wat er gebeurt tijdens het roken van een sigaret. Daarom zal je bij gebruik van de Aura minder last hebben van ontwenningsverschijnselen en zal dit je helpen in je doel om te stoppen met roken.

“Ademhalingsoefeningen door de Aura simuleren het gebruik van een sigaret. Ontwenningsverschijnselen verminderen en het wordt gemakkelijker om op een natuurlijke manier te stoppen.”

Voordelen

Dezelfde rookpauzes, zonder sigaret

Met de Aura maak je dezelfde adembeweging: je ademt kort in, en lang uit. Door de natuurlijke rustgevende stoffen die in je lijf vrijkomen, krijg je een soortgelijk effect dat het roken van een sigaret had.

Uit onderzoek blijkt dat ‘deep breathing’, zoals je dat met de Aura doet, ervoor zorgt dat er in je hersenen allerlei endorfinen vrijkomen. Deze endorfinen hebben enorme positieve effecten op je gemoedsrust en bij het verminderen van ontwenningsverschijnselen.

Helpt ook bij angst & stress vermindering

De Calmind Aura is oorspronkelijk ontworpen om te gebruiken in stressvolle situaties. Door de Aura te gebruiken kalmeer je het zenuwstelsel en worden je lichaam en hoofd kalm.

Discreet gebruik

Omdat de Calmind Aura geen fluitend geluid maakt en het design compact is, is het reguleren van je ademhaling overal onopvallend te doen!

Compact & Duurzaam ontwerp

Door het compacte design van de Calmind Aura kun je deze altijd (on)gezien bij je dragen. De Aura is in duurzaam 316 roestvrij staal uitgevoerd, waardoor deze ideaal is voor langdurig en intensief gebruik.

Als ketting of toch in je broekzak

De taboe rondom mentale gezondheid is verleden tijd. Wij geloven dat de Aura gezien mag worden! Het is namelijk niet alleen de perfecte gespreksstarter, maar ook een constante herinnering aan jezelf om af en toe op de rem te drukken. Voel je je hier nog niet comfortabel bij? Ook op de dagen dat je meer discreet wil zijn, is de Aura er voor je. Door het smalle, minimalistische design kun je hem ook ongezien onder je kleding of in je broekzak dragen.

Wat krijg ik?

  • Calmind Aura in de kleur Royal Silver, uitgevoerd in stevig 316 roestvrij staal. Ideaal voor langdurig en intensief gebruik;
  • Bijpassende verstelbare unisex ketting in de kleur Royal silver (61 – 68,5 cm), uitgevoerd in stevig 304 roestvrij staal;
  • Calmind sieradendoosje. Hierdoor kun je van de Aura ook een uniek en persoonlijk cadeau maken;
  • GRATIS hoogwaardig fluwelen opbergzakje met logo van Calmind;
  • GRATIS e-book met ademhalingsoefeningen en tips voor het gebruik van de Aura, zorgvuldig samengesteld door een psycholoog.
Calmind Aura [incl. E-book] – Royal Silver – Anti Rook Ketting – Nicotinevervangers – Stoppen met Roken – Alternatief voor Nicotine Pleisters
Calmind Aura [incl. E-book] – Royal Silver – Anti Rook Ketting – Nicotinevervangers – Stoppen met Roken – Alternatief voor Nicotine Pleisters
Mangroove.nl
Logo