Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

by MD™ Professionele Hondenföhn met 4 Opzetstukken – Waterblazer voor Honden – Stil Design – Compact en Modern – Zwart

Categorieën

Dieren Honden Vacht- & Pootverzorging Hondenverzorging Waterblazers

Merk

by MD

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: november 28, 2023 12:45 pm Meer informatie
SKU: 9300000034983188 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met de Professionele Hondenföhn by MD™ is jouw harige vriend binnen enkele momenten weer helemaal droog en klaar om geknuffeld te worden. Heerlijk rollen door de modder of rennen door regenplassen, honden kunnen soms flink ravotten en daarbij nat of vies worden. Dat is nu geen enkel probleem meer want met de praktische waterblazer voor honden blaas je de vacht binnen een handomdraai droog en zacht, net zo snel en gemakkelijk als in een hondensalon. Het stille design met 4 verschillende opzetstukken is de ideale uitkomst voor elk hondenbaasje.

Eenvoudig in gebruik

De blaaskracht en temperatuur kunnen eenvoudig worden ingesteld via de draaiknoppen, zo kun je de waterblazer volledig naar de wensen van jouw viervoeter instellen en kun je de temperatuur instellen tussen de 30 en 50 graden. Met de sterke blaaskracht föhn je zelfs de dikste vachten gemakkelijk en snel droog. Bovendien heeft deze een lange flexibele slang van twee meter voor ultiem gebruiksgemak. Zo zijn alle plekken makkelijk bereikbaar en is de hondenföhn veilig in gebruik. Het design is modern, compact en zeer eenvoudig in gebruik.

Extra stil design

Deze waterblazer is zeer gebruiksvriendelijk voor baasje én hond. Dit komt door de geluiddemper. Zo is het apparaat met 60 decibel een van de stillere varianten, dit is een groot voordeel want zo ervaart de hond veel minder stress tijdens het föhnen. Bovendien zal de hond zo ook sneller aan de hondenföhn wennen. Een zeer stille waterblazer voor je hond, maar tegelijk ook zeer krachtig. Ook zit er nog een extra bonus filter bij de Professionele Hondenföhn.

4 Verschillende opzetstukken bundel

Met de vier verschillende opzetstukken heb je altijd een geschikte keuze voor het gewenste resultaat. Zo kun je de kam gebruiken om klitten te verwijderen en de vacht heerlijk zacht te blazen, het ronde opzetstuk werkt uitstekend om de vacht fluffy te föhnen. Het breedste opzetstuk is uiterst geschikt voor het drogen van de gehele vacht, terwijl de platte goed is voor delen van de vacht; bijvoorbeeld wanneer de pootjes nat zijn van het rennen door plassen.

100% Tevredenheidsgarantie!

Na het ontvangen van de by MD™ Professionele Hondenföhn heb je 30 dagen de tijd om te bedenken of dit product bij jouw harige vriend past. De verzending en het retourneren is volledig gratis.

Voordelen by MD™ Professionele Hondenföhn

Weinig geluid, hoge blaaskracht

Inclusief 4 verschillende opzetstukken

Inclusief bonus filter / geluidsdemper

Snel, veilig en gemakkelijk in gebruik

Geen brandgeur bij gebruik

Lange flexibele slang voor gebruiksgemak

Modern en compact design

Blaas jouw viervoeter snel en eenvoudig droog met de krachtige maar stille hondenföhn!

Wat krijg ik?

Hondenföhn

Uitrekbare slang

4 verschillende opzetstukken

Bonus geluidsdemper

Handleiding

Specificaties

Afmetingen: 44 x 29 x 26 cm

Kleur: zwart

Materiaal: Roestvrij Staal, Plastic Frame

by MD™ Professionele Hondenföhn met 4 Opzetstukken – Waterblazer voor Honden – Stil Design – Compact en Modern – Zwart
by MD™ Professionele Hondenföhn met 4 Opzetstukken – Waterblazer voor Honden – Stil Design – Compact en Modern – Zwart
Mangroove.nl
Logo