Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Brinsea Mini Advance Ex 2 broedmachine

314.12

Taal handleiding

Nederlands

EAN

0606940027567

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Merk

Brinsea

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: november 28, 2023 4:51 pm Meer informatie
SKU: 9300000062945638 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met de Brinsea Mini Advance Ex 2 haalt u een vol automatische broedmachine voor de beginner in huis. De Mini Advance Ex 2 is zeer eenvoudig in gebruik en is door de 12V adapter ook heel veilig te gebruiken.

Dankzij de doorzichtige kap kunt u het gehele broedproces vanuit elke hoek goed volgen. Mede hierdoor is de machine ook zeer geschikt om te gebruiken bij en met kinderen op bijvoorbeeld scholen. De kinderen kunnen de ontwikkeling van ei tot kuiken in deze machine perfect volgen!

De Brinsea Mini Advance Ex 2 biedt het gemak van een digitaal controlesysteem en een automatisch keersysteem met de zekerheid van digitale alarmsystemen. Tevens beschikt deze machine over het autostop systeem: twee dagen voordat de eieren uitkomen stopt het keersysteem automatisch. Het digitale display geeft de broedtemperatuur aan in graden Celsius of Fahrenheit, dit kunt u zelf instellen. Daarnaast geeft het display het aantal resterende broeddagen aan.

In de Brinsea Mini Advance Ex 2 wordt ook het luchtvochtigheidspercentage op het display aangegeven. De luchtvochtigheid kan volledig automatisch geregeld worden. U stelt de luchtvochtigheid in op het gewenste percentage en zolang het waterreservoir gevuld is doet de broedmachine de rest. Door middel van het meegeleverde slangetje kan de broedmachine aangesloten worden op een geschikt vochtreservoir, zoals een 1 liter petfles of maatbeker.

Met de Brinsea Mini Advance Ex 2 kunt u diverse waarden zelf instellen, zoals de draaihoek en de keerinterval, een temperatuuralarm voor een te hoge en/of te lage temperatuur en periodieke koeling.

De Brinsea Mini Advance 2 heeft een capaciteit van:
7 kippeneieren
7 eendeneieren

U kunt los een keerrooster voor kleine eieren voor deze broedmachine aanschaffen. De machine biedt dan ruimte aan:
12 kwarteleieren
12 fazanteneieren.

De Brinsea Mini Advance Ex 2 is de nieuwe variant van de oude Brinsea Mini Advance Ex. Het grootste verschil met dit model is dat deze machine beschikt over een volledig geïntegreerde vochtmodule. Bij het oude model werd een losse vochtunit meegeleverd.

Met de Brinsea Mini 2 heeft u zeer goede broedresultaten. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.

In het kort
– Vol automatische broedmachine.
– Ingebouwde koelfunctie
– Met volledig geïntegreerde vochtmodule.
– Capaciteit van 7 kippeneieren.
– Met digitaal display, waarop zowel de temperatuur als het vochtpercentage af te lezen is.
– Met autostop systeem.
– Een keerrooster voor kleine eieren is los verkrijgbaar als extra optie

Waarom een broedmachine kopen bij JUNAI:

Garantie
Op uw broedmachine ontvangt u standaard 2 jaar garantie, op Brinsea machines zelfs 3 jaar.

Gratis verzending
Alle broedmachines worden GRATIS verzonden binnen Nederland.

Enkel A-Merken
JUNAI verkoopt enkel toonaangevende A-Merken en geen Chinese namaak machines waar uiteindelijk goedkoop duurkoop blijkt. Wij staan achter onze machines en garanderen u een beter resultaat dan met de merkloze immitatie.

Advies
Wij staan u graag te woord met advies. U kunt ons tijdens openingstijden bellen voor advies en vragen en uiteraard gebruik maken van de chat functie op onze website. Ook via mail proberen wij u zo snel mogelijk te antwoorden.

Verlengde zichttermijn
Bij JUNAI heeft u altijd 2 maanden zichttermijn, binnen deze 2 maanden kan een ongebruikt product, in de verpakking altijd retour.

Reserve onderdelen verkrijgbaar
De meest gangbare onderdelen staan al op onze website en kunt u direct bestellen. Naast deze onderdelen zijn bijna alle andere originele onderdelen van alle door ons aangeboden merken verkrijgbaar. bent u opzoek naar een onderdeel dat niet op onze website staat mailt u ons dan gerust voor een vrijblijvende offerte.

Brinsea Mini Advance Ex 2 broedmachine
Brinsea Mini Advance Ex 2 broedmachine
Mangroove.nl
Logo