Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Bamboozy

Bamboozy is een merk met de beste zero waste producten voor persoonlijke verzorging. Tijdens het hele proces wordt rekening gehouden met het milieu, om de wereld veel gezonder te maken. De wasbare wattenschijfjes en wattenstaafjes zijn milieuvriendelijk en duurzaam, zodat je ze keer op keer kunt gebruiken.

Er wordt bijvoorbeeld minder inkt gebruikt voor de tekst op de verpakking en de ruimte op de verpakking is zo ingedeeld dat er geen onnodige ruimte vrijkomt. Ook wordt er geen plastic gebruikt in de verpakking en wordt er geen plastic tape gebruikt om de producten te verzenden. De artikelen bevatten geen dierlijke producten en zijn uiteraard niet op dieren getest. Daarnaast zijn er veel bewuste keuzes gemaakt en zetten vrouwen zich ook rigoureus in om zich op dit vlak te blijven verbeteren.

Bamboozy produceert veel zero waste-producten. Of beter gezegd, zero waste is dat natuurlijk nooit. Uiteindelijk zal alles vervangen moeten worden. Maar bij deze producten duurt het vele jaren, in plaats van slechts één keer gebruiken. Ze verkopen ook geen producten die plastic in welke vorm dan ook bevatten.
Alle producten die ze verkopen:
vaste shampoos
Wasbare wattenschijfjes
wasbare wattenstaafjes
Metalen scheermesjes met reserveonderdelen.
Menstruatiecups en ondergoed.
Reinigingsstrips
bamboe borstel
bamboe tandenborstel
Metalen en houten scheerkwasten.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Toon volgende
Mangroove.nl
Logo