Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

box voor kleine dieren en cavia’s, kooi

177.00

Type dier

Vogel

EAN

8720835637197

Categorieën

Dieren Kooien & Accessoires Kooien Binnenvogels

Merk

Merkloos, Sans marque

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 8, 2023 11:22 pm Meer informatie
SKU: 9300000120330608 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Een veilige speelplaats voor uw huisdier: Combineer de 8 gaaselementen (elk 77 x 60 cm groot) flexibel met elkaar om een geschikte oefenruimte voor uw huisdier te creëren. Uw viervoeter is hier in goede handen
  • Veel stabiliteit: Gemaakt van robuuste metalen buizen en uitgerust met vloerglijders, overtuigt deze puppy box door zijn goede stabiliteit. De verbindingsstangen dienen ook om de box aan de grond vast te maken (indien hij in de tuin wordt gebruikt).
  • Hoe gemakkelijk is het in elkaar te zetten? Veel makkelijker dan je denkt. Het enige wat u hoeft te doen is de stangen in elkaar te zetten met behulp van de verbindingsstangen – het duurt slechts een paar minuten om het in elkaar te zetten. Wanneer u ze niet gebruikt, kunt u ze opvouwen en opbergen om ruimte te besparen.
  • Uw haarballen hebben veiligheid nodig: afgeronde hoeken en randen en een deur van 38 x 44 cm met 2 L-vormige grendels – uw pups kunnen zich niet bezeren of het hek per ongeluk openen. Bouw een goed beschermd nest voor je huisdieren!
  • Binnen of buiten? Zoals je wilt! Dit product is zeer geschikt voor binnen en buiten. Het dient niet alleen als buitenverblijf voor puppy’s, konijnen en hazen, maar ook als rand voor uw bloemperken om planten te beschermen.
box voor kleine dieren en cavia’s, kooi
box voor kleine dieren en cavia’s, kooi
Mangroove.nl
Logo