Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Bosurn model Brem – Houten mini urn – Mahonie

Diameter

5 cm

Doelgroep

Volwassenen

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Product breedte

5 cm

Product hoogte

Tot 10 cm

Product lengte

8 cm

Type urn

Mini urn

Vorm

Rond

EAN

6090442913963

Categorieën

Wonen Woonaccessoires Gedenken Urnen

Product diameter

Tot 10 cm

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatste prijs update: december 5, 2023 8:37 am Meer informatie
SKU: 9300000058826096 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Houten mini urn Brem van Bosurn heeft een ronde en zachte vorm. Door zijn vriendelijke design komt Brem overal tot zijn recht. De grootte en ronding zorgen dat deze mini urn precies in uw handpalm past.

Deze mini urn is 8 bij 5 cm en heeft een inhoud van 10 ml. In een mini urn kunt u een kleine hoeveelheid as bewaren als aandenken. Door het kleine formaat kunt u de urn ook goed bij u dragen.

De collectie van Bosurn: hout in de hoofdrol
Bosurn staat voor handgemaakte houten urnen, ontworpen en vervaardigd in ons houtatelier. Door zorgvuldig geselecteerde bijzondere houtsoorten te gebruiken, creëren wij urnen van natuurlijk materiaal die warmte uitstralen. Elke houtsoort varieert in houttekening en uitstraling, waardoor elke urn een uniek karakter heeft.

Afwerking
Onze urnen worden behandeld met een speciaal door Bosurn ontwikkelde olie, die de urnen een hoogwaardige afwerking geeft. Deze afwerking zorgt dat onze urnen zacht en prettig aanvoelen. Om de urn te onderhouden, kunt u deze afnemen met een droge doek.

Duurzaam hout
Bosurn gebruikt enkel FSC gecertificeerd hout voor het vervaardigen van urnen. Dit garandeert dat het hout op een duurzame manier is gekapt.

Sluiting urn
De unieke sluiting, ontworpen door Bosurn, bevindt zich aan de onderzijde van de urn. Hierdoor is deze aan het zicht onttrokken en komt het design van de urn beter tot zijn recht. Door middel van een metalen schroefdop, die u met een muntje of platte schroevendraaier kunt openen en sluiten, zit de as veilig opgeborgen in de urn.

Al onze urnen zijn van hout en volledig natuurlijk. Het is mogelijk dat hout onder invloed van uv-straling iets van kleur verandert, dit is een natuurlijk proces. De tekening in het hout verschilt altijd enigszins, waardoor de urn die u ontvangt er iets anders uit kan zien dan op de foto’s.

Bosurn model Brem – Houten mini urn – Mahonie
Bosurn model Brem – Houten mini urn – Mahonie
Mangroove.nl
Logo