Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN36IJ3A

Koelkast in kleur
Kies voor kleur en maak je keuken persoonlijk met bijvoorbeeld een groene of blauwe koelkast. De Bosch koelvriescombinatie KGN36IJ3A heeft verwisselbare deurfronten in diverse kleuren en het is een degelijke en duurzame koelvriescombinatie.
Bekroond ontwerp
De vrijstaande Bosch koelvriescombinatie KGN36IJ3A kan in een handomdraai aangepast worden aan je smaak. Een koelkast in kleur is een fraaie eyecatcher die niet alleen in de keuken op zijn plaats is. Dankzij PerfectFit kan de koelkast strak tegen andere kasten of muren geplaatst worden. Met 237 liter koelruimte en een viersterren vriesvak van 87 liter is er ruimte in overvloed om de lunch en de drankjes voor op kantoor koel te houden. Als de huisstijl of het interieur verandert, heb je alleen een nieuw deurpaneel nodig. Een Bosch koelvriescombinatie KGN36IJ3A is gemaakt om lang mee te gaan, dus ook als je van verandering houdt maar niet van onnodige uitgaven, is het leuk om af en toe met kleur te spelen en je koelkast een nieuw uiterlijk te geven. De Bosch koelvriescombinatie KGN36IJ3A heeft de German Design Award 2018 gewonnen, dus je haalt een bekroond ontwerp in huis met deze bijzondere koelkast.
Perfect vers en koel
Het interieur van de Bosch koelvriescombinatie KGN36IJ3A straalt klasse uit. Drie transparante groentelades, heldere LED-verlichting, verstelbare glazen plateaus, een BigBox diepvrieslade en een doordachte deurindeling maken het mogelijk je voorraden overzichtelijk te rangschikken. Het MultiAirflow-systeem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van koude lucht in zowel het koel- als het vriesgedeelte. Een constante koeltemperatuur is belangrijk om groente en fruit vers te houden. De FreshSense-sensoren reageren onmiddellijk op wisselingen in de temperatuur en zorgen voor een optimaal klimaat. Wat de buitentemperatuur ook is, in jouw Bosch koelkast blijft je ijs precies goed bewaard, niet te hard bevroren en zeker niet te zacht. De Bosch koelvriescombinatie KGN36IJ3A zorgt voor knapperig verse groenten in de VitaFresh-zone en het AirFresh-filter neutraliseert geurtjes en haalt bacteriën uit de lucht. Dankzij Nofrost hoef je nooit te ontdooien. Kortom, de Bosch koelvriescombinatie KGN36IJ3A zorgt voor zorgeloos gemak en luxe. Zo'n goede koelkast wil iedereen.

 

Prijs: 749.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!