Bosch vaatwasser SMS25GW02E

Stil afwassen met de Bosch SMS25GW02E
Met de Bosch SMS25GW02E is afwassen gegarandeerd een rustige klus. Hij is stil en voorzien van zuinige, automatische programma's. Zelfs voor mooie glazen of moeilijk te drogen vaat heeft de SMS25GW02E een oplossing.
Ergonomie, design en gebruik van de Bosch SMS25GW02E
De vrijstaande Bosch SMS25GW02E valt onder energie efficiëntieklasse A+ en is erg stil. Met 46 dB ligt er niemand in je huis wakker van deze vaatwasser. Hij biedt ruimte aan 12 couverts en heeft een verstelbare bovenkorf. Lange glazen en grote borden zijn dus nooit een probleem. Aan veiligheid is ook gedacht. Met het AquaStop-systeem van Bosch hoef je niet bang te zijn voor waterschade in je kamer. Bosch geeft een levenslange garantie op het AquaStop systeem.
Snel en fluisterstil afwassen
Na het inruimen van je vaat kan je je programma instellen met de knoppen en draaiknoppen aan de voorzijde. Op het ingebouwde display lees je de resterende tijd af. Je hebt de keuze uit de volgende 5 programma's:
Auto 45-65 °C
Intensief 70 °C
Eco 50°C
1h 65 °Ck
Voorspoelen
Door het glasbeschermingssysteem van Bosch kan je ook je beste glazen veilig afwassen. Door dit systeem worden je glazen voorzichtig gewassen en de hardheid van het water wordt aangepast om glascorrosie te voorkomen.
Vuilherkenning met AquaSensor voor een schone vaat
Door de AquaSensor is de Bosch SMS25GW02E bescheiden met water. Deze sensor past het waterverbruik aan op de vuilgraad en de hoeveelheid vaat. Er wordt zo nooit onnodig water verbruikt. De beladingssensor helpt extra mee om de belading te meten. Je kan dus gerust een kleine vaat laten draaien. Het waterverbruik wordt hierop aangepast.
Stil en makkelijk afwassen met de Bosch SMS25GW02E
Heb je een drukke dag of ga je borrelen met je beste glazen? De Bosch SMS25GW02E past zich aan. Het begint met flexibel inruimen door de verstelbare bovenkorf, en vervolgens kies je uit een handig programma. Extra snel afwassen of maar een halve vaat zijn ook geen probleem. De Bosch SMS25GW02E blijft zuinig voor jou bezig.

 

Prijs: 399.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!