Bosch vaatwasser (inbouw) SPI25CS03E

De Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03E heeft een hoge capaciteit en een aantal handige opties waarmee je niet alleen een schonere vaat krijgt, maar ook bespaart op energie en water. Deze afwasmachine is extra veilig voor kwetsbaar glaswerk en geeft door zijn goed functionerende sensoren altijd een optimaal schone vaat met zo min mogelijk verspilling van water, afwasmiddel en energie.
Veel ruimte en handig in te delen
In de strak vormgegeven Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03E kun je zonder moeite negen complete couverts kwijt. Organiseer gerust een diner voor familie of vrienden. Je keuken en eettafel is snel opgeruimd. Door zijn speciale DuoPower sproeiarmen weet je afwasmachine elk hoekje van zijn binnenruimte optimaal te bereiken. Ook als je afwasmachine helemaal vol zit, wordt alles snel en volledig gereinigd. Deze afwasmachine heeft vijf temperatuurinstellingen en vijf voorgeprogrammeerde afwasprogramma's. Extra vuile vaat of even snel iets afwassen, deze Bosch kan het allemaal.
Handige sensoren en maatwerkprogramma's
Door de moderne Aquasensor en de beladingssensor van je Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03Ezul je geen water, afwasmiddel of energie verspillen. De beladingssensor meet het gewicht en volume van je vaat en stelt daar het verbruik op af. De Aquasensor meet met laserlicht de mate van vervuiling van het spoelwater. Is je spoelwater niet vervuild, dan heeft een volgende spoelcyclus geen toegevoegde waarde. Heb je veel glaswerk dat je graag schoon, maar niet dof wilt hebben? Deze Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03E beschikt over een speciaal programma voor glaswerk. Je glazen worden glanzend schoon en komen droog uit je machine.
Duurzaam in het gebruik en zuinig met energie
Wat gebeurt er als je filter verstopt raakt? Bij veel ouderwetse afwasmachines loop je een risico op overstroming. Deze Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03E heeft echter een Aquastop-functie. Wateroverlast is daardoor uitgesloten. Je Bosch afwasmachine mag je zien als investering voor langere tijd. Zijn zeer efficiënte EcoSilence DriveTM is een motor die niet alleen zuinig en stil is, maar nauwelijks last heeft van slijtage. Als je afwasmachine ook moet helpen om te besparen op je energierekening, maak je met de Bosch inbouw vaatwasser SPI25CS03E een goede keuze. Jaarlijks verbruikt hij slechts 220 kWu, wat hem een plek opleverde in de zuinige energie-efficiëntieklasse A+.

 

Prijs: 499.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!