Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX23E

De Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX23E is net zo zuinig op je servies als jij
Als je zuinig bent op je servies en je wilt alleen het beste van het beste, dan is de Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX23E de ideale machine voor jou. Talloze programma's en innovatieve technieken zorgen dat je vaat schoner en beter beschermd wordt. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX23E heeft er een geschikt programma voor. Bovendien maakt de machine geen onderscheid tussen plastic, glas of aardewerk. Al je vaat wordt even goed schoon en, minstens zo belangrijk, alles komt perfect droog uit je machine.
Drie keer sneller spoelen met de VarioSpeed Plus-functie
Tijdens een feestje even snel een vaat draaien? Geen enkel probleem met de VarioSpeed Plus-functie op de Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX23E. Dankzij vooruitstrevende technologie spoelt de vaatwasser niet alleen tot drie keer sneller, je servies komt er ook nog eens stralend schoon en kurkdroog uit. Met een druk op de intuïtieve TFT-display van de Bosch schakel je deze functie in. Wachten op schoon servies is een ergernis die voorgoed tot het verleden gaat behoren.
Beladingssensor en een Hygiëne-Plusfunctie
De Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX23E is uitgerust met een innovatief systeem dat de belading van de machine weegt. Hoe lichter je machine beladen is, hoe minder water hij zal gebruiken. Het spreekt voor zich dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van de reiniging. Met de Hygiëne-Plusfunctie kun je je vaat antibacterieel reinigen. Het speciale programma spoelt op 70 graden, zodat alles niet alleen optisch schoon de kast in gaat, maar ook nog eens 100% bacterievrij. Een schonere vaat en een lager energieverbruik. De Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX23E draait er zijn hand niet voor om. De Aquasensor meet continu de mate van vervuiling van het water en past het verbruik daarop aan. Dit draagt bij aan een schonere en geurloze vaat en een efficiënter watergebruik. De ActiveWater-technologie staat bovendien garant voor een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie. Al met al is de Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX23E een machine die aan de hoogste verwachtingen zal voldoen.

 

Prijs: 830.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!