Bosch stofzuiger BGL8AAAA

Uitstekend schoonmaakresultaat
Deze stofzuiger beschikt over het QuattroPower System: een hoogwaardige technologie van Bosch voor een uitstekend schoonmaakresultaat bij een laag energieverbruik. Het PowerProtect System zorgt voor een langdurig hoog schoonmaakresultaat, zelfs wanneer de stofzak zich vult. De stofzak verzekert hoge prestaties zelf wanneer deze zich vult. Minder vaak de stofzak vervangen dus minder extra kosten! De stofzuiger heeft een wasbaar pureAir hygiënische filter voor een schonere uitblaaslucht. Hierdoor heb je geen vervangingskosten.
Hoogste classificatie in alle klasses
Klasse A voor reinigingsprestaties op harde vloeren, klasse A voor reinigingsprestaties op tapijt, klasse A voor energie-efficiëntie en stof heruitstoot volgens Energielabel.
Verschillende opzetstukken
De stofzuiger heeft een bijzonder stil omschakelbaar SilentClean Premium mondstuk voor extra krachtige reiniging. Er zit ook een borstel bij die speciaal ontwikkeld is voor vloeren met kieren en gaten, zoals bijvoorbeeld tegels en vloerdelen. Deze is ook geschikt voor kwetsbare vloeren zoals parket. Ook meegeleverd zijn een kierenzuiger en stoffering borstel met afneembare meubelborstel.
Overige eigenschappen
Ergonomische handgreep
Automatische snoeroproller
Elektronische zuigkrachtregeling
Elektronische stofzakinhoudsmeter
AirBumper™: transparante stootranden ter bescherming van meubelen en muren
4 Soft-zwenkwielen voor optimale mobiliteit en voorzichtig met de vloer
Extra robuuste textiel zuigslang om aan de hoogte eisen te voldoen

 

Prijs: 239.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!