Bosch koelvriescombinatie KGN49AI40

Bosch koelvriescombinatie KGN49AI40
Een erg ruime vrijstaande combi met rvs coating en PerfectFit ontwerp. Voorzien van geavanceerde features, zoals een LCD-display, SoftStart led-verlichting en Home Connect. De indeling omvat 3 VitaFresh Plus koelvakken en 3 grote diepvriesladen.
Een perfecte omgeving voor je etenswaren
De Bosch KGN49AI40 is uitgerust met een Multi-Airflow-Systeem en FreshSense sensoren. Ventilatoren verdelen de koude lucht gelijkmatig over de binnenruimte. Sensoren meten de temperatuur en beperken schommelingen tot een minimum, zodat de houdbaarheid van je producten toeneemt. Vanwege de 2 afzonderlijke koelsystemen, kun je de koelkast en de diepvriezer los van elkaar bedienen en instellen. Hiervoor zit er een handig LCD-display aan de buitenkant van de deur. Een Airfresch filter in de koelkast filtert bacteriën uit de lucht, waardoor je etenswaren in een schoon en fris milieu bewaard worden.
Veel ruimte en een mooie indeling
Met een inhoud van 435 liter biedt de Bosch KGN49AI40 zelfs voor huishoudens van 5 tot 6 personen voldoende bewaarruimte. De glazen plateaus in het koelgedeelte zijn uitschuifbaar, waardoor je in een handomdraai producten kunt toevoegen of weghalen. Groente en fruit bewaar je onder de ideale temperatuur en luchtvochtigheid in de VitaFresh Plus lade. Voor vlees en vis en zuivelproducten zijn er 2 aparte VitaFresh Plus boxen. In het diepvriesgedeelte van de combi zitten 3 ruime laden met elk een volume van meer dan 30 liter.
Een fraaie rvs-look, PerfectFit ontwerp en praktische features
De deuren van de koelvriescombinatie zijn afgewerkt met een inox coating met anti-fingerprint eigenschap en voorzien van luxe deurgrepen. Dankzij het PerfectFit ontwerp gaan de deuren gegarandeerd 90 graden open, ook wanneer het toestel direct tegen een zijmuur wordt geplaatst. SoftStart led-verlichting voorkomt dat je verblind wordt wanneer je de koelkast opent. De Bosch KGN49AI40 is uitgerust met Home Connect mogelijkheden voor bediening op afstand en een vakantie-modus voor besparing van energie als er niemand thuis is. Met een energie-efficiëntie van A+++ behoort het apparaat tot de allerzuinigste in zijn klasse. Superstil (38 dB) houdt deze koelvriescombinatie je levensmiddelen constant op de door jou ingestelde temperatuur.”

 

Prijs: 1089.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!