Bosch koelvriescombinatie KGE49VI4A

De Bosch KGE49VI4A: een zuinige, ruime en mooie koelvriescombinatie
Ben je op zoek naar een zuinige, ruime en bovendien ook mooie koelvriescombinatie, dan is de Bosch KGE49VI4A een toestel speciaal voor jou. Met dit toestel heb je steeds ingrediënten voor een gevarieerde en gezonde voeding in huis.
EasyAccess-shelves om de inhoud van je koelkast te organiseren
De Bosch KGE49VI4A is uitgerust met vijf legplateaus, waarvan er vier uitschuifbaar zijn. Deze EasyAccess shelves maken het schikken en organiseren van de inhoud van de koeler simpel en overzichtelijk. Samen met de ledverlichting heb je een helder overzicht over de inhoud van de koelvriescombinatie. Zo kun je verpakkingen achteraan in het toestel plaatsen, maar ze toch niet uit het oog verliezen.
Geen vingerafdrukken
Het anti-fingerprint laagje aan de buitenkant van dit toestel is niet alleen mooi, het zorgt er ook voor dat het inox steeds mooi en netjes blijft. Zoals de naam het zegt blijven er op de deur geen vingerafdrukken achter. Dit effect krijg je dankzij een speciale laag die op het toestel is aangebracht. Nu en dan met een zachte doek het toestel schoonmaken is voldoende om het te laten stralen.
Gevarieerd koelen in de beste omstandigheden
Dankzij de Bosch KGE49VI4A is gezond en gevarieerd eten nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je bewaart verse etenswaren met de beste zorg. Het VitaFresh-systeem creëert voor elk voedingstype de beste bewaaromstandigheden. Voor vlees en vis stel je een extra lage temperatuur in, terwijl je groenten en fruit knapperig houdt met de instelbare luchtvochtigheid.
Supersnel invriezen
Om te voorkomen dat bevroren etenswaren lichtjes ontdooien door ongevroren voedingswaren toe te voegen, is het vriesgedeelte uitgerust met de functie automatisch SuperVriezen. Berg je nieuwe etenswaren op, dan schakel je deze functie in om de temperatuur tijdelijk te laten dalen. Verder is het onderhoud aan dit toestel minimaal. Door de LowFrost-functie blijft de vriezer ijsvrij. Zodoende hoef je het toestel minder vaak te ontdooien.
Handige vakantiemodus
Trek je voor een langere tijd op vakantie en wil je zo veel mogelijk energieposten uitschakelen? Goed idee! Daarvoor kun je dit toestel in vakantiemodus zetten. De koelkast is in dit geval uitgeschakeld, terwijl de vriezer zijn ingestelde temperatuur blijft behouden. Kortom, ben je op zoek naar een praktische en tegelijk hoogstaande koelvriescombinatie, dan is de Bosch koelvriescombinatie KGE49VI4A perfect voor jou!

 

Prijs: 829.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!