Bosch koelvriescombinatie KGE49BI40

Deze superzuinige en stijlvolle koelvriescombinatie van Bosch biedt je meer dan genoeg ruimte om al je boodschappen eenvoudig op te bergen.
Fraaie en ruime koel-vriescombinatie
De buitenkant van de Bosch KGE49BI40 is uitgevoerd in stijlvol zilver-metallic en voorzien een speciale anti-fingerprint coating. Met een gecombineerde inhoud van meer dan 400 liter kun je zonder problemen al je etenswaar langer vers houden en je dranken heerlijk koelen.
Flexibel, stil en superzuinig
In de ruime Bosch KGE49BI40 kun je al je boodschappen gemakkelijk kwijt:
Flexibel in te delen: de glazen EasyLift leggers in het koelgedeelte van deze koelvriescombinatie kun je tot zes centimeter in hoogte verstellen, zodat je boodschappen altijd op de ideale hoogte liggen. Daarnaast kun je de handige Flexishelf uitklappen op het moment dat je ruimte nodig hebt voor doosjes of blikjes en weer inklappen als je andere producten kwijt wilt.
Enorme inhoud: in deze koelvriescombinatie van Bosch heb je genoeg ruimte om al je etenswaren en dranken op te bergen. In het koelgedeelte vind je ruimte voor 300 liter boodschappen, terwijl de drie lades van het vriesvak een gezamenlijke inhoud van meer dan 100 liter hebben.
Eenvoudig invriezen van grote producten: in de extra ruime BigBox-lade in het vriesvak kun je zonder problemen ook zeer grote diepvriesproducten kwijt. Ideaal voor het invriezen van grote hoeveelheden eten voor bijvoorbeeld grote feesten of uitgebreide etentjes.
Etenswaren blijven langer vers: dankzij de speciale luchtvochtigheidsregulering in het VitaFresh-compartiment blijven etenswaren tot wel drie keer langer vers. Dit compartiment is verdeeld in een speciale zone voor onder meer vis, vlees, en kaas, en een vochtigere zone voor het optimaal vers houden van groente en fruit.
Superstille koel-vriescombinatie: de fluisterstille Bosch KGE49BI40 hoor je nauwelijks, waardoor je hem ook uitstekend in een open keuken kunt plaatsen.
Extreem zuinig: het energielabel A+++ geeft aan dat deze koelvriescombinatie de zuinigste in zijn klasse is.
In de mooie Bosch KGE49BI40 heb je altijd genoeg ruimte om al je etenswaren en dranken op te bergen en langer heerlijk vers te houden. Dankzij de flexibele indelingsmogelijkheden kun je deze koelvriescombinatie precies inrichten zoals jij dat wilt.

 

Prijs: 699.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!