Bosch koelvriescombinatie KGE39BI41 (RVS)

Stijlvol en ruim
De zijkanten van de stijlvolle roestvrijstalen Bosch KGE39BI41 zijn uitgevoerd in zilver-metallic. De coating is voorzien van een anti-fingerprint waardoor je ook met kleine kinderen minder snel last hebt van hinderlijke vingerafdrukken. De KGE39BI41 heeft een totale netto inhoud van maar liefst 337 liter.
Stil, zuinig en flexibel in delen
Deze superstille koelvriescombinatie met vriesvak onder van Bosch combineert optimaal energieverbruik met een handige flexibele indeling:
Extreem zuinige koelvriescombinatie met vriesvak onder: de Bosch KGE39BI41D gaat extreem zuinig met energie om. Het energielabel A+++ geeft dan ook aan dat hij de zuinigste in zijn klasse is.
Altijd genoeg ruimte: deze koelvriescombinatie met vriesvak heeft genoeg ruimte om al je etenswaren en dranken eenvoudig op te bergen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 249 liter en het vriesvak heeft een netto capaciteit van 88 liter.
VitaFresh houdt alles langer vers: in het VitaFresh-compartiment houdt de speciale luchtbevochtiging etenswaren veel langer vers. Dit compartiment is voorzien van een speciale zone voor onder meer vlees, kaas en vis. Ook is er een vochtigere zone om groenten en fruit optimaal vers te houden.
Eenvoudig naar jouw wens indelen: in het koelgedeelte kun je de glazen EasyLift leggers tot zes centimeter in hoogte verstellen. Daardoor heb je altijd voldoende ruimte voor je boodschappen en kun je alles op de voor jou ideale hoogte neerleggen.
Fluisterstille koelvriescombinatie met vriesvak onder: de Bosch KGE49BI40 is extreem stil, waardoor hij ook zeer goed in een open keuken past.
Nog flexibeler met de hanidge FlexiShelf: de Bosch KGE39BI41is voorzien van een handige inklapbare plank. Deze unieke Flexishelf klap je uit als je blikjes of doosjes kwijt wilt en klap je weer in als je meer ruimte op de plank eronder nodig hebt.
Extra ruimte voor grote diepvriesproducten: in de BigBox-lade in het diepvriesvak van de Bosch KGE39BI41 heb je ruimte voor extra grote diepvriesproducten. Zo vries kun je ook grote taarten of pizza's moeiteloos invriezen.
Met de ruime en flexibel in te delen Bosch KGE39BI41 heb je een stijlvolle koelvriescombinatie met vriesvak onder, die bovendien zeer efficiënt en stil koelt.

 

Prijs: 749.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!