Bosch koelvriescombinatie (inbouw) KIV34V21FF

Al je versproducten bij de hand met de Bosch KIV34V21FF inbouw koel vries combinatie
Wil je zowel koelen als invriezen, maar heb je te weinig ruimte voor een aparte koelkast en vriezer? Met de Bosch KIV34V21FF inbouw koel vries combinatie bewaar je jouw verse producten handig bij elkaar!
Altijd de juiste temperatuur
Voor zowel koelkasten als vriezers geldt dat je eten het langste vers blijft als je het op een constante temperatuur bewaart. De Bosch KIV34V21FF inbouw koel vries combinatie is uitgerust met het FreshSense-systeem. Deze sensoren zorgen ervoor dat zowel in het koelgedeelte als in het vriesgedeelte de temperatuur altijd constant blijft. Zo wordt je ijs nooit te hard of te zacht en blijven verse producten zoals melk en kaas langer vers, ongeacht de buitentemperatuur. Ook je groente blijft langer vers. De groentelade heeft een geribbelde bodem die zorgt voor een betere beluchting van je groente.
Nooit meer ontdooien!
De 4-sterren diepvriesruimte heeft een inhoud van 66 liter en bevat drie transparante lades, waarin je al je brood, diepvriesproducten zoals ijs en kliekjes overzichtelijk kunt bewaren. Met een invriescapaciteit van 3 kg in 24 uur blijft je eten optimaal bewaard. Door het ontdooisysteem hoef je bovendien nooit meer ijs te bikken!
Flexibele indeling koelgedeelte
Met een inhoud van 199 liter is het koelgedeelte van de Bosch KIV34V21FF inbouw koel vries combinatie groot genoeg voor een gezin van drie tot vier personen. Het koelgedeelte kun je flexibel indelen. Vier draagplateaus zijn verstelbaar. Zo zet je de indeling eenvoudig naar je hand. De vakjes in de deur zijn er eenvoudig uit te halen als je ze wil schoonmaken. Het onderste deurvak biedt voldoende ruimte voor al je flessen en pakken. Als extra accessoire krijg je er nog een vakje bij waar je eieren in kunt bewaren. Zo heb je aan de Bosch KIV34V21FF de ideale inbouw koel vries combinatie voor je hele gezin!

 

Prijs: 499.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!