Bosch compacte vaatwasser SKS50E32EU

De Bosch SKS50E32EU compacte vaatwasser
De Bosch SKS50E32EU compacte vaatwasser met energielabel A+ is zeer economisch en goed voor je portemonnee én het milieu.
Energiezuinige Eco 50 programma
De Bosch SKS50E32EU compacte vaatwasser is met haar economisch waterverbruik – slechts 8 liter water – uitermate zuinig, maar levert desondanks uitstekende reinigingsresultaten. Het energieverbruik in het Eco 50 programma bedraagt 174 kWh per jaar, gebaseerd op 280 standaard reinigingscycli, terwijl het waterverbruik in het Eco 50 programma ruim 2240 liter per jaar bedraagt, gebaseerd op 280 standaard reinigingscycli. Het Eco 50 programma is geschikt voor het schoonmaken van normaal vervuild serviesgoed en wordt beschouwd als het meest efficiënte programma in termen van de combinatie energie- en waterverbruik.
Handige vaatwasser met optimale resultaten
De Bosch SKS50E32EU vaatwasser beschikt over vijf programma's, te weten Intensief 70°C, Normaal 65°C, Eco 50°C, Delicaat 40°C en Snelle was. Deze vaatwasmachine heeft een aangenaam uiterlijk en is vervaardigd van roestvrij staal met een Polinox interieur, die bestand is tegen hitte, vlekken en geurtjes. De bedieningsknoppen aan de voorkant, de rode LED-indicatoren, de LED-spoelaanwijzer en het zelfreinigend filtersysteem met drie stuks golfkartonfilters maken deze vaatwasser een uiterst handige machine, die zorg draagt voor optimale reinigingsresultaten.
Moderne technologieën
De Bosch SKS50E32EU compacte vaatwasmachine is voorzien van moderne en geavanceerde technologieën, zoals de residual heat drying system, het ActiveWater hydraulisch watersysteem, de DosageAssist dispenser, een gebogen sproeiarm, de Loadsensor en de automatische detergentdetectie. Heel bijzonder is de glasbeschermingstechnologie, die maakt dat je die prachtige glazen bekers gerust bij speciale gelegenheden kunt gebruiken, want ze geven je delicate glazen een extra zachte behandeling. Voorts is deze compacte vaatwasser krachtig, duurzaam, stil en efficiënt vanwege de toegevoegde EcoSilence Drive. Het lekbeschermingssysteem maakt overigens dat je ook kunt rekenen op een maximale beveiliging tegen overstromend water. Op zoek naar een vaatwasser die zowel water als energie bespaart en voorzien is van tal van technische snufjes om fantastische reinigingsresultaten te kunnen leveren? Dan is de Bosch SKS50E32EU compacte vaatwasser de perfecte keus!

 

Prijs: 289.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!