Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Bonsai Ficus Retusa met keramieken schaal – P40

Meerjarige plant

Ja

Product hoogte

60 cm

Soort boom

Bonsaiboom

Taal handleiding

Geen taal

Verpakking breedte

40 cm

Verpakking hoogte

60 cm

EAN

8717746142896

Categorieën

Tuin Planten Tuinplanten Bomen Bonsaibomen

Hoogte

50 – 110 cm

Levensduur plant

Vaste planten

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Diameter pot

40 tot 50 cm

Laatste prijs update: november 28, 2023 4:45 pm Meer informatie
SKU: 9300000111910538 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Bonsai Ficus Retusa is een sierlijke, groenblijvende boom met glanzende bladeren die iets kleiner zijn dan an andere Bonsai. Een bijzondere verschijning in jouw interieur, compleet met donkerblauwe pot van keramiek. Deze Bonsai Ficus Retusa is een tropische boom met kleine, donkergroene bladeren. Deze Bonsai heeft potmaat 40 en wordt inclusief grote, donkerblauwe pot van keramiek geleverd. De Ficus is heel geschikt als Bonsai en kan goed als kamerplant gehouden worden, omdat hij een tropische omgeving gewend is. Bonsai betekent letterlijk ‘boom in pot,’ maar de echte definitie gaat wat dieper. Bonsai verwijst eerder naar een kunstvorm en techniek, om kleine boompjes zo te vormen en doen groeien dat ze er natuurlijk en oud uitzien. Deze kunst is van oorsprong ontstaan in China rond 700 v.C. De Bonsai Ficus Retusa maakt mooie wortellijsten. Dit zijn de vormen die ontstaan als de luchtwortels met de grond in aanraking komen en dan verdikken en kleine ‘poortjes’ maken.

Let op! – Als een Bonsai Ficus ginseng zijn bladeren laat vallen, is een reden vaak dat deze te donker staat, dat de plant te weinig water gekregen heeft of dat de lucht te droog is. In het laatste geval kun je de Bonsai vaker besproeien. Lichtbehoefte – De Ficus ginseng staat graag op een lichte plek. In de zomer (bij temperaturen hoger dan 15°C) kan de Bonsai buiten staan. W

ater geven – De Ficus ginseng heeft water nodig wanneer de aarde droog aanvoelt. Een keer te veel of te weinig water kan deze Bonsai best hebben.

Let op: voor dit artikel geldt een bezorgtijd van 2 werkdagen na de dag van bestelling.

Bonsai Ficus Retusa met keramieken schaal – P40
Bonsai Ficus Retusa met keramieken schaal – P40
Mangroove.nl
Logo