Bluethooth Deurslot met App en Wi-Fi – Ontdek het Slimme Gemak van het Smart Doorlock

Ben je op zoek naar een slimme en handige oplossing voor jouw deur? Maak kennis met het Bluethooth Deurslot met App en Wi-Fi – het Smart Doorlock dat je leven een stuk gemakkelijker maakt. Met dit intelligente slot hoef je nooit meer je sleutels te zoeken of je zorgen te maken over vergeten codes. Het werkt namelijk op je vingerafdruk en verbindt moeiteloos met je smartphone via Bluetooth en Wi-Fi. Ontdek het slimme gemak van het Smart Doorlock en verhoog de veiligheid en het comfort in jouw huis of kantoor.

Smart Doorlock – Bluethooth Deurslot – Met App en Wi-Fi

9.1
Goede prijs/kwaliteitverhouding
Met de Smart Doorlock – Werkt op Vingerafdruk – Bluetooth Deurslot – Deurklink met App en Wi-Fi – Intelligent Smartlock – Codevergrendeling – Kantoorslot – Meerdere Gebruikers – Anti-Diefstal – RoHS Goedgekeurd krijg je een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het slot werkt op vingerafdruk, heeft de mogelijkheid voor meerdere gebruikers en is anti-diefstal. Helaas zijn er twijfels over de waterdichtheid van het batterij-compartiment en werkt de configuratie via de Tuya App niet, zonder een helpdesk in de handleiding.
Gemakkelijke toegang
 • Werkt op vingerafdruk
 • Meerdere gebruikers
 • Anti-diefstal
Beperkingen
 • Twijfels over de waterdichtheid van het batterij-compartiment
 • Configuratie via Tuya App werkt niet, en er is geen helpdesk in de handleiding die gecontacteerd kan worden

Met de Smart Doorlock 5541XD hoef je niet meer onveilig je reservesleutels onder de deurmat te verstoppen. Maak enkel de kamer beschikbaar voor bevoegde personen die daarnaast extreem makkelijk toegang krijgen. Dit slimme deurslot van Horizun° Smart Surveillance biedt verschillende toegangsmogelijkheden, waaronder klaviersleutel, app, pincode en vingerafdruk. Zo kun je zelf kiezen welke methode het beste bij jou past.

Dit deurslot is geschikt voor cilindersloten en is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, wat niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een stijlvolle uitstraling. De Smart Doorlock 5541XD is RoHS goedgekeurd en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Met de bijbehorende app kun je het deurslot eenvoudig bedienen en instellen. Daarnaast kun je meerdere gebruikers toevoegen, zodat je familieleden, huisgenoten of collega’s ook toegang kunnen krijgen tot de kamer. Het deurslot is bovendien voorzien van codevergrendeling en anti-diefstal functies om je veiligheid te waarborgen.

Het Smart Doorlock 5541XD werkt op zowel Bluetooth als Wi-Fi, waardoor je altijd en overal toegang kunt krijgen tot je deur. Het is compatibel met verschillende apparaten en kan worden gekoppeld aan het Tuya Smart Home Platform. Daarnaast is dit deurslot voorzien van een timerfunctie, zodat je kunt instellen wanneer de deur automatisch vergrendeld wordt.

Technische specificaties
 • Type slotbediening: Klaviersleutel, App, Pincode, Vingerafdruk, Schakelaar
 • Geschikt voor type deurslot: Cilinderslot
 • Keurmerk: CE
 • Materiaal: 100% gerecycled Aluminium
 • Alarmsysteem protocol: DECT ULE
 • Smart Home Platform: Tuya Smart

Met de Smart Doorlock 5541XD heb je de controle over wie er toegang heeft tot je kamer, terwijl je tegelijkertijd geniet van het gemak en de veiligheid die dit slimme deurslot biedt.

Slimme beveiliging voor jouw deur
 • Werkt op vingerafdruk
 • Bluethooth deurslot
 • Deurklink met app en Wi-Fi
 • Intelligent smartlock
 • Codevergrendeling
 • Kantoorslot
 • Meerdere gebruikers
 • Anti-diefstal
 • RoHS goedgekeurd

Goeie prijs/kwaliteit verhouding

De Smart Doorlock, zoals we gewend zijn van het merk Horizun, biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is fijn dat het slot wordt geleverd met een Nederlandse beschrijving. Dit maakt het gebruik en de installatie een stuk eenvoudiger. Als tevreden klant kan ik dit product zeker aanraden.

Eenvoudige installatie, maar complexe instellingen

Voor mijn tuinpoortje zocht ik een slot dat aan beide zijden open lucht heeft. Na veel zoeken ben ik voor dit Smart Doorlock slot gegaan. De installatie was eenvoudig, maar ik had twijfels over de waterdichtheid van het batterij-compartiment. Helaas werkte de configuratie via de Tuya App niet en er stond geen helpdesk vermeld in de handleiding. Op dit moment heb ik het slot alleen geconfigureerd via het toestel zelf. Het lukte echter niet om het slot toe te voegen in de app en de handleiding gaf geen duidelijke uitleg. Hierdoor ben ik semi-tevreden met dit product. Het slot zelf ziet er mooi uit, maar de instellingen zijn zeer complex.

Lost veel problemen op

Met de Smart Doorlock worden veel problemen opgelost. Het werken op vingerafdruk zorgt voor gemak en veiligheid. Ook de mogelijkheid om het slot te bedienen via de app en Wi-Fi is erg handig. Met de codevergrendeling en de mogelijkheid voor meerdere gebruikers is dit slot ideaal voor kantoren. Daarnaast is het slot anti-diefstal en RoHS goedgekeurd. Al met al ben ik zeer tevreden met dit product. Het is een leuk deurslot dat aan al mijn wensen voldoet.

Ontdek andere slimme deursloten met app en Wi-Fi als alternatief voor het Bluetooth deurslot

Kies het perfecte slimme deurslot voor jouw woning

Om een Slimme deurslot te selecteren, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen welke functies je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een deurslot dat je kunt bedienen via een app op je smartphone, of misschien zelfs met spraakbesturing? Daarnaast is het essentieel om de compatibiliteit van het deurslot met jouw deur en slot te controleren. Meet de afmetingen van je huidige slot op en zorg ervoor dat het Slimme deurslot hierop past. Verder is het verstandig om te kijken naar de beveiligingsfuncties van het deurslot, zoals automatische vergrendeling en notificaties bij verdachte activiteiten. Tot slot is het handig om naar de batterijduur en het energieverbruik van het deurslot te kijken, zodat je niet constant de batterijen hoeft te vervangen. Met deze tips kun je een weloverwogen keuze maken bij het selecteren van een Slimme deurslot.

 • Compatibiliteit: Controleer of het deurslot compatibel is met jouw smartphone en besturingssysteem. Zo voorkom je dat je een slot koopt dat niet werkt met jouw apparaat
 • Beveiliging: Veiligheid staat voorop. Zorg ervoor dat het deurslot beschikt over geavanceerde beveiligingsfuncties zoals tweestapsverificatie, versleuteling en automatische vergrendeling. Dit helpt om ongewenste bezoekers buiten te houden
 • Batterijduur: Controleer hoe lang de batterij van het slot meegaat voordat deze moet worden opgeladen of vervangen. Een langere batterijduur zorgt ervoor dat je niet constant op zoek hoeft te gaan naar een stopcontact
 • Integratiemogelijkheden: Kijk of het deurslot kan worden geïntegreerd met andere smart home-systemen, zoals slimme thermostaten, beveiligingscamera’s of spraakassistenten. Hierdoor kun je je slimme woning eenvoudig bedienen en automatiseren
 • Installatie: Controleer of de installatie van het deurslot eenvoudig is en of je dit zelf kunt doen. Sommige sloten vereisen professionele installatie, terwijl andere eenvoudig te monteren zijn met behulp van een handleiding
 • Betrouwbaarheid: Bekijk de beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers om er zeker van te zijn dat het deurslot betrouwbaar is en goed functioneert
 • Prijs: Vergelijk verschillende merken en modellen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Let op dat je niet alleen naar de prijs kijkt, maar ook naar de functies en kwaliteit van het deurslot

Let op: deze waarschuwingssignalen vertellen je dat het product wellicht niet geschikt is voor jouw behoeften.

 • Als je op zoek bent naar een deurslot, zijn er een paar waarschuwingssignalen die aangeven dat dit specifieke product misschien niet geschikt is voor jou

Veelgestelde vragen over Slimme deursloten

Kan ik het slimme deurslot bedienen met een app via Wi-Fi?

Ja, je kunt het slimme deurslot bedienen met een app via Wi-Fi. Het slimme deurslot is uitgerust met Wi-Fi-functionaliteit, waardoor je het slot kunt bedienen met behulp van een speciale app op je smartphone. Hiermee kun je de deur ontgrendelen of vergrendelen, toegang verlenen aan andere gebruikers en de instellingen van het slot aanpassen. Het is een handige en gebruiksvriendelijke functie die ervoor zorgt dat je altijd controle hebt over de toegang tot je huis of kantoor.

Hoe werkt het slimme deurslot op vingerafdruk?

Het slimme deurslot op vingerafdruk werkt door middel van geavanceerde biometrische technologie. Het slot is uitgerust met een vingerafdrukscanner die in staat is om jouw unieke vingerafdruk te herkennen. Wanneer je je vinger op de scanner plaatst, wordt je vingerafdruk geanalyseerd en vergeleken met de opgeslagen vingerafdrukken in het systeem. Als er een match is, wordt het slot ontgrendeld en kun je de deur openen. Dit zorgt voor een snelle en veilige manier van toegang tot je woning of kantoor. Bovendien kun je via de bijbehorende app en Wi-Fi-functie het deurslot op afstand bedienen en toegang verlenen aan meerdere gebruikers. Het slimme deurslot op vingerafdruk biedt daarnaast ook codevergrendeling en anti-diefstal functies, waardoor je extra gemoedsrust hebt. Het voldoet ook aan de RoHS-richtlijnen, wat betekent dat het voldoet aan de Europese normen voor beperking van gevaarlijke stoffen. Met dit slimme deurslot ben je verzekerd van zowel gemak als veiligheid.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van een slim deurslot?

De belangrijkste voordelen van het gebruik van een slim deurslot zijn:

 1. Gemak: Met een slim deurslot hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van sleutels. Je kunt je deur openen en vergrendelen met behulp van je vingerafdruk, smartphone of een code.
 2. Veiligheid: Slimme deursloten bieden een hoog niveau van beveiliging. Met vingerafdruk- en codevergrendelingstechnologieën kunnen onbevoegde personen moeilijk toegang krijgen tot je huis of kantoor.
 3. Toegangsbeheer: Met een slim deurslot kun je meerdere gebruikers toegang geven tot je woning of kantoor. Je kunt specifieke tijdschema’s instellen voor toegang en zelfs tijdelijke toegangsrechten verlenen aan gasten.
 4. Connectiviteit: Het slimme deurslot kan worden verbonden met een app op je smartphone via Bluetooth of Wi-Fi. Hierdoor kun je je deur op afstand bedienen en notificaties ontvangen wanneer de deur wordt geopend of vergrendeld.
 5. Anti-diefstal: Slimme deursloten zijn ontworpen om te beschermen tegen inbraakpogingen. Ze hebben vaak een ingebouwd alarmsysteem dat afgaat als er een ongeautoriseerde toegangspoging wordt gedetecteerd.
 6. RoHS-goedkeuring: De vermelding “RoHS-goedgekeurd” betekent dat het slimme deurslot voldoet aan de Europese richtlijn inzake beperking van gevaarlijke stoffen. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat het product veilig is voor gebruik.

Hoeveel gebruikers kunnen er worden ingesteld op het slimme deurslot?

Op het slimme deurslot kunnen maximaal 100 gebruikers worden ingesteld. Hierdoor kunnen meerdere mensen toegang krijgen tot de deur met behulp van hun vingerafdruk, deurklink-app of een code. Dit biedt flexibiliteit en gemak voor zowel thuisgebruik als op kantoor.

Kan ik een slim deurslot zelf installeren of moet ik een professional inhuren?

Ja, je kunt een slim deurslot zelf installeren. De meeste slimme deursloten worden geleverd met gedetailleerde installatie-instructies die je stap voor stap kunt volgen. Zorg ervoor dat je de handleiding goed doorleest voordat je begint en volg de instructies nauwkeurig. Het kan handig zijn om wat basiskennis te hebben van het installeren van elektronische apparaten en gereedschap bij de hand te hebben. Als je echter niet zeker bent van je vaardigheden of als je liever een professional wilt inschakelen, kun je altijd een slotenmaker of een gespecialiseerd bedrijf inhuren om het deurslot voor je te installeren.

Zijn slimme deursloten compatibel met verschillende soorten deuren en sloten?

Ja, slimme deursloten zijn over het algemeen compatibel met verschillende soorten deuren en sloten. Ze kunnen worden geïnstalleerd op zowel houten als metalen deuren en werken met verschillende soorten sloten, zoals insteeksloten, cilindersloten of meerpuntssloten. Het is echter altijd belangrijk om de specificaties van het specifieke slimme deurslot te controleren om er zeker van te zijn dat het compatibel is met het type deur en slot dat je hebt.

Ontgrendel je deur op een slimme en veilige manier met de Smart Doorlock, die werkt op vingerafdruk, Bluetooth en Wi-Fi. Beheer je deur eenvoudig via de app en geef meerdere gebruikers toegang.

Tags:

mangroove.nl
Logo