Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Biokat’s Diamond Care Fresh – 10 L – Kattenbakvulling – Klontvormend – Babypoeder geur – Aktieve kool

- 32%

10.99

Biologisch afbreekbaar

Nee

Materiaal vulling

Klei

Verpakkingsinhoud

10 liter

Geur toegevoegd

Babypoeder

Klontvormend

Klontvormend

EAN

4002064613284

Geschikt voor kittens

Ja

Gewicht

9699 g

Inhoud

10 l

Product gewicht

9.34 kg

Productgewicht in consumenteneenheid CE

9.34 kg

Verpakking breedte

261 mm

Verpakking hoogte

135 mm

Verpakking lengte

456 mm

Categorieën

Dieren Katten Kattenbakvulling Kattenbakken & kattenbakaccessoires

Serie

Biokat's Diamond Care

Merk

Biokat's

Inhoud in liters

6 tot en met 10 liter

Laatste prijs update: december 4, 2023 11:46 pm Meer informatie
SKU: 9200000064531428 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding.

Diamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en aloë vera voor een milde verzorging.

Wat is de „Diamond Formula™” van Biokat’s?

Onze „Diamond Formula™” biedt extra, uiterst effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes dankzij zuiver natuurlijke actieve kool en extra verzorging dankzij aloë vera.

Onze „zwarte diamant”: uiterst effectieve actieve kool Onze zuiver natuurlijke actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. Actieve kool is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Als u slechts 2 gram actieve kool uit zou vouwen, zou dat beetje kool een totale oppervlakte hebben van maar liefst een half voetbalveld (2000 m2)! Door de speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen op uiterst effectieve wijze vast aan de actieve kool gebonden. Dit eenvoudige principe staat bekend als de „vanderwaalskrachten”. Door het enorm grote oppervlak van de actieve kool en de vanderwaalskrachten kan de actieve kool ongelooflijk veel geurtjes uiterst effectief binden. In huishoudens wordt actieve kool al lange tijd gebruikt, bijv. in afzuigkappen, in geurfilters van koelkasten, in waterfilters en in schoenzolen. Als het om geurbinding gaat, is actieve kool dus een echte „zwarte diamant”!

Onze „groene diamant”: milde verzorging dankzij aloë vera De aloë vera die in onze Diamond Care wordt gebruikt, is uitsluitend afkomstig van bladeren van de „Aloe barbadensis Miller”. Direct na de oogst worden de rijpe bladeren van de aloë vera van de plantages naar de fabriek gebracht, zodat hun waardevolle bestanddelen volledig behouden blijven. In de fabriek worden de bladeren met water gewassen en vervolgens met de hand geschild. Daarna worden de bladfilets verwerkt tot gel of geconcentreerde vloeistof of poeder. Voor Biokat’s Diamond Care wordt de aloë vera als vloeistof gebruikt en over het kattengrit gesproeid. Zo krijgen alle korrels een „verzorgende douche”. Test het zelf: Wrijf enkele korrels tussen uw vingers. Voelt u hoe zacht uw huid daarna aanvoelt? Een heerlijk gevoel dat lang aanhoudt! Uw kat zal gek zijn op dit gevoel, want katten zijn namelijk erg schone dieren. Aloë vera: onze „groene diamant”! ** Voor Diamond Care gebruiken wij aloë vera in een voor katten goed te verdragen hoeveelheid.

Biokat’s Diamond Care Fresh – 10 L – Kattenbakvulling – Klontvormend – Babypoeder geur – Aktieve kool
Biokat’s Diamond Care Fresh – 10 L – Kattenbakvulling – Klontvormend – Babypoeder geur – Aktieve kool

10.99

Mangroove.nl
Logo